Vores Buyers Manager afholdt modigt en middagsselskab i sin lejlighed ved floden. Han inviterede nogle af medarbejderne på Travel & Leisure Group til at prøve hans madlavning!
TLG: Gavin, du er en meget modig mand til at lægge på et middagsselskab og invitere dine arbejdskammerater rundt. Hvordan opstod denne samling?
Gavin: Jeg har forsøgt at få en aftensmad arrangeret i mange måneder nu. Som den Købere Manager hos Rejse & Fritid Gruppe, Foreslog jeg, at nogle af os kom sammen til Jos fødselsdag, og jeg ville lave madet. Jeg elsker madlavning og i min karriere har jeg spist på nogle af de bedste restauranter over hele verden; Jeg ønskede at vise en prøve af den mad, jeg nyder.
TLG: Du bruger til at være kok, så forberede en menu til fem gæster burde have været ret simpelt? Hvad var aftensmenuen?
Gavin: Ja, at være kok og have boet i mange lande, du ved, jeg synes jeg kan lave et godt måltid. Middagsmenuen bestod af stegte jakobsmuslinger med glaseret rødbeder (købt fra vores byer fiskestall); valnød og gederost salat med honning vinaigrette. Hovedparten var økologisk fyldte lammekoteletter på en seng af visnet salat i mintdressing. Desserten var en klassisk Dame Blanche.
TLG: Du blev assisteret af Leanne i køkkenet. Leanne, hvad var dit bidrag?
Leanne: Jeg hjalp med at forberede nogle af maden og var ansvarlig for desserten. Jeg har også en baggrund i catering, og jeg vil sandsynligvis være vært for næste middagsdato, men Gavin er sådan en fantastisk kok, det vil være meget svært at producere et bedre måltid end han gav.
TLG: Da det var en fest for Jos fødselsdag, nyder du festen?
Jo: Dette var ikke et "parti" til forbrug af alkohol og dans. Det var mere af en sofistikeret samling af foodies at komme sammen for at tale og høre Gavins vidunderlige anekdoter og livserfaringer. En fødselsdag vil jeg helt sikkert ikke glemme!
TLG: Tror du, at dette vil være en almindelig ting Gavin, eller var det bare en engang?
Gavin: Du ved, det er noget, vi alle talte om om natten, og jeg vil helt sikkert gerne gøre det igen. Jeg har så mange historier at fortælle. I min karriere har jeg arbejdet på så mange forskellige områder. Tidligere var jeg erhvervsdrivende for Reuters, en pengeforhandler, en kok (som du ved) og endda en DJ! Jeg kan godt lide at tro, jeg ved, hvordan man kaster en fest. Vi vil alle se til at komme sammen igen lige efter julen.
Middag Dato: Det handler om at lave en hukommelse
TLG: Hvad var højdepunktet om aftenen?
Gavin: Dansen bagefter, og da jeg endelig kunne slappe af. En af middagsgæsterne kastede armene omkring mig, og vi dansede sammen ... desværre var det Adam !!
Leanne: Se alle nyde min dessert og sige det var det bedste kursus i natten!
Jo: Taxi hjem, jeg var udmattet!
Adam: Gavin pralede altid med, at han engang var kok, nu har jeg oplevet hans kulinariske færdigheder og smagt frugterne af hans arbejde for mig selv ... ..