Køb Timeshare i Spanien

Malaga SpanienEn populær beliggenhed blandt britiske turister, der tilbyder varmt vejr, sandstrande og en bred vifte af feriebyer, bør ikke være overraskende Rejse og fritid gruppe Har en bred vifte af timeshare Tilbydes i Spanien langs kysten og på øen steder i denne nogensinde populære ferie hotspot. Dette omfatter populære steder som Marbella, Alicante, Tenerife og Gran Canaria På De Kanariske Øer.

Timeshare er i Spanien for et altid populært valg med en eklektisk rækkevidde at vælge imellem, om du leder efter den perfekte golf resort eller bare et sted at lounge ved en pool eller strand. Timeshare resorts til rådighed i Spanien omfatter ofte faciliteter såsom bar ved poolen, spa og boblebade. Gæsten vil også ofte finde masser af faciliteter i nærheden, herunder vandsport, dykning og masser af steder at gå shop. Som det ville forventes fra et sådant populært feriemål.

Køb timeshare i Spanien kan betragtes som en investering i din tid på ferie eller i udlandet. Uanset om du ønsker at købe timeshare i Spanien til brug som feriebolig eller på forretningsrejser, finder du en bred vifte af luksushoteller og feriesteder at vælge imellem som: -

Timeshare Hoteller og Resorts i Spanien

Klik her for at se flere timeshare resorts i Spanien.

Tenerife

Club La Costa på Paradise Club, TenerifeFundet på De Kanariske Øer, anses Tenerife for et af Spaniens vigtigste turistmål. Tenerife kan findes ud for Vestafrika og er hjemsted for Mount Teide, en af ​​verdens største vulkaner. Øen Tenerife er kendt for sin pre-lent karneval, blanding af lyse og mørke sandstrande og eksklusive feriesteder.

Nogle af de mange aktiviteter, der er tilgængelige på Tenerife til timeshare Ejere omfatter en bred vifte af vand parker, kurbade, krydstogter og dykning. Andre aktiviteter omfatter live performance, Loro Parque offentlige akvarium, kunstgallerier, museer og meget mere.

Mens sightseeing på Tenerife vil besøgende finde en bred vifte af muligheder at vælge imellem, såsom at besøge Teide National Park, en af ​​Spaniens største nationalparker, den maleriske landsby Masca, hval og delfiner, der spotter mellem Tenerife og La Gomera, besøger klipperne i Los Gigantes og pyramiderne i Güímar blandt andre seværdigheder.

Klik her for at se timeshare til salg på Tenerife.

Lanzarote

Lanzarote SpanienDenne ø har en skarp skønhed. Den vulkanske moonscape er mest levende i øens centrum, mens i nord er der en mild greenness. Syden er hjemsted for de bedste strande, mens hele øen Cesar Manrique demonstrerer, hvordan mennesket kan arbejde med naturen med ekstraordinære resultater.

Den østligste ø på De Kanariske Øer, Lanzarote ligger mindre end 80 km væk fra Afrikas kyst, hvilket gør det til det ultimative året rundt feriemål. Vulkanudbrud, der fandt sted lige så nylig som det attende og nittende århundrede, har resulteret i et berømt 'lunar'-landskab, der er spektakulært at se.

Ud over disse vulkaniske vidundere er der adskillige hvide sandstrande til feriegæster at nyde, herunder Playa Blanca og Caleton Blanco. Talrige vandsportsaktiviteter er tilgængelige i forskellige dele af øen, såsom bord-surfing og vindsurfing, sammen med katamaran udflugter for dem, der ønsker at tage en mere afslappet tilgang. En anden populær attraktion er Timanfaya Mountain, hvor du kan se vand hældes i jorden og kommer lige tilbage som damp. Aktiviteter, der passer til hele familien, omfatter en zoo i Guinate, markedet i Teguise og restauranter i hele udvej Puerto del Carmen.

Adgang til øen er let med direkte flyvninger fra mange steder. Timeshare resorts er rigelige, og med lokale restriktioner, der forbyder bygning af højhuse og reklameblade reklame, vil du oftest garantere en fantastisk udsigt over solopgange, solnedgange og Atlanterhavets mousserende farvande.

Klik her for at se timeshare til salg i Lanzarote.

Gran Canaria

Playa de Amadores Mogan Gran CanariaEn populær destination blandt timeshare ejere. Spaniens Gran Canaria er kendt for sine hvide sandstrande, der strækker sig langs sydkysten. En af de mest fremtrædende feriesteder, der sælger timeshare på Gran Canaria, er Anfi Group med fire resorts at vælge imellem. Der er noget for enhver smag med fra PGA standard golfbanen til rådighed på Anfi Tauro til sandstrande og pools af Anfi Beach Club.

Gran Canaria, Spanien byder på noget for enhver smag med en række vandparker og strande i Puerto Rico, der gør det til et populært hotspot blandt familier. Mogans ganske fiskerbyer er populære blandt seværdighederne. Spændingen af ​​barer og restauranter i Playa del Ingles gør det til et populært feriemål for LGBT-besøgende.

Spaniens hovedstad på Gran Canaria har Los Palmas også meget at tilbyde turister med kulturelle attraktioner, der tilbydes, herunder en musikfestival, teater, dansforestillinger, international filmfestival og festivalen "City Fiestas de San Juan", der fejrer byens grundlæggelse i juni. Andre aktiviteter til rådighed omfatter byens forskellige barer og natklubber, især i og omkring havnen i Santa Catalina. Byen har også en række parker, pladser, forstæder og en række strande, der tilbydes.

Klik her for at se timeshare til salg i Gran Canaria.

Ibiza

Udsigt over IbizaBeliggende på Balearerne og kendt som universets "klubbkapital", er det sikkert at sige, at Ibiza har lavet et navn for sig selv. Uanset om gæster, der bor her, ønsker at spille et sted for golf eller feste natten, har Ibiza fået det hele. Timeshare til salg Her kommer i en række feriesteder på tværs af øen fra Sant Antoni de Portmany vest for øen kendt som en fest scene til mere rolige steder som San Antonio i nord.

Et andet populært sted omfatter Ibiza Town fundet på den sydøstlige kyst af øen. Gæster, der besøger byen, kan få det meste ud af det gamle kvarter med udsigt over Dalt Vila, en middelalderlig citadel med udsigt over byen fra bakketoppen. Alternativt kan gæsterne få det meste ud af byens restauranter og barer i det nye kvartal eller endda nyde et udvalg af shopping.

Mens du bor i Ibiza, kan gæsterne endda få mest muligt ud af karnevalfestivaler, vandrestier, dykke eller besøge verdensarvstedet Dalt Vila, mens du opholder populære feriesteder til en brøkdel af prisen.

Klik her for at se timeshare til salg i Ibiza.

At købe en timeshare-videresalg i Spanien er nem, sikker og sikker

Travel & Leisure Group overholder nøje både britisk og europæisk regeringslovgivning, der dækker salg af timesalg, og vi er mangeårige medlemmer af RDO (Resort Development Organization) og ARDA (American Resort Development Association) For din ro i sindet.

Med priser startende fra £ 995 har der aldrig været en bedre tid til at købe en ejendom i Spanien og opleve den luksus, som timeshare har at tilbyde. Klik her For mere information om køb af timeshare.

 

For mere information om køb af timeshare i Spanien,

Ring nu på 0800 071 4674

Eller brug vores Køber Timeshare Forespørgselsformular.

 

Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.
Dette felt er til validering og bør overlades uændret.

Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.
Dette felt er til validering og bør overlades uændret.

Salg af timeshare i Spanien

Har du nogensinde spurgt dig selv "Hvordan sælger jeg min timeshare i Spanien?", Vil du finde det ikke kunne være nemmere. Travel and Leisure Group har solgt timeshare i Spanien i mange år og har bygget et andet til et omdømme inden for branchen.

Der er mange mennesker, der ønsker at købe timeshare i Spanien, og deres første stop vil være en velrenommeret timeshare-mægler som os selv.

Hvis du i øjeblikket ejer en timeshare i Spanien og overvejer at sælge den, skal du gøre Travel & leisure Group til dit første og sidste opkald. Vi kan registrere din timeshare på vores bøger helt gratis. For mere information om salg af din timeshare, Klik her.

 

For mere information om salg af timeshare i Spanien,

Ring nu på 0800 071 1372

Eller brug vores Gratis værdiansættelsesformular.

 

Leje Timeshare i Spanien

Mange mennesker finder at leje timeshare i Spanien er en god mulighed, før de køber en timeshare der. At vælge at leje en timeshare giver folk mulighed for at inspicere en ejendom, de måtte overveje at købe ind. Du vil finde mange af vores kunder, der ønsker at sælge deres timeshare i Spanien, også vælge at udleje det til leje. Vi har mange ejere, der vælger at leje deres timeshare, da de ikke kan bruge det, men ønsker at holde det som en investering. For mere information om timeshare huslejer Klik her.

For mere information om leje timeshare i Spanien,

Ring nu på 0800 071 4674

Eller brug vores Leje Timeshare Forespørgselsformular.

Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.
Dette felt er til validering og bør overlades uændret.

 

Relaterede artikler

Dream Vacation Club, Spanien

09/10/2023

Dream Vacation Club, Spanien

09/10/2023

Onagrup ferier, Spanien

17/05/2022

MARBS! Ferie som en berømthed

19/09/2019

Marbella har altid været en berygtet hotspot for berømtheder og en flugt for mange briter. Med millioner af besøgende hvert år, hvad er attraktionen, og hvorfor kommer folk fortsat...


Ibiza Spotlight, Balearerne, Spanien

14/08/2019

Lora Bocking, vores senior salgskonsulent, tilbragte for nylig en pigerferie på den smukke hvide ø Ibiza. Der er mange timeshare resorts til rådighed på øen. Her er hende...


Ibiza Spotlight, Balearerne, Spanien

14/08/2019

Lora Bocking, vores senior salgskonsulent, tilbragte for nylig en pigerferie på den smukke hvide ø Ibiza. Der er mange timeshare resorts til rådighed på øen. Her er hende...


Ibiza Spotlight, Balearerne, Spanien

26/07/2018

Lora Bocking, vores senior salgskonsulent, tilbragte for nylig en pigerferie på den smukke hvide ø Ibiza. Der er mange timeshare resorts til rådighed på øen. Her er hende...


Ibiza Spotlight, Balearerne, Spanien

25/07/2018

Lora Bocking, vores senior salgskonsulent, tilbragte for nylig en pigerferie på den smukke hvide ø Ibiza. Der er mange timeshare resorts til rådighed på øen. Her er hende...


Ibiza Spotlight, Balearerne, Spanien

25/07/2018

Lora Bocking, vores senior salgskonsulent, som for nylig tilbragte en pigeferie på den smukke hvide ø Ibiza. Der er mange timeshare-resorts tilgængelige på øen. Her er...


Ibiza Spotlight, Balearerne, Spanien

25/07/2018

Lora, vores senior salgskonsulent, som for nylig tilbragte en pigeferie på den smukke hvide ø Ibiza. Der er mange timeshare-resorts tilgængelige på øen. Her er hende...


Ibiza Spotlight, Balearerne, Spanien

25/07/2018

Lora, vores senior salgskonsulent, som for nylig tilbragte en pigeferie på den smukke hvide ø Ibiza. Der er mange timeshare-resorts tilgængelige på øen. Her er hende...


Ibiza Spotlight, Balearerne, Spanien

25/07/2018

Lora, vores senior salgskonsulent, som for nylig tilbragte en pigeferie på den smukke hvide ø Ibiza. Der er mange timeshare-resorts tilgængelige på øen. Her er hende...


Forrige side | Næste side