Billede af Ona Alanda Club Marbella
Billede af Ona Alanda Club Marbella
Billede af Ona Alanda Club Marbella
Billede af Ona Alanda Club Marbella
Billede af Ona Alanda Club Marbella

Adresse: Alanda Club Marbella, Ctra. de Cádiz, Km. 192, 29604 Marbella, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.alandaclubmarbella.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Alanda Club Marbella


Bare en kort afstand fra en af ​​verdens mest populære feriedestinationer finder du timeshare Med Alanda Club Marbella. Tæt på Marbella, Spanien, Tilbyder både dagligdags faciliteter og faciliteter sammen med nogle luksuriøse ekstraudstyr. Nyd din utrolig rummelige lejlighed med privat terrasse sammen med et stort opholdsstue, så hvis du beslutter dig for at udnytte de komplette køkkenfaciliteter, har du plads til at underholde din familie og venner. Vælg din indretningsstil fra minimalistisk eller traditionel andalusisk, og få en velkommen pusterum fra middagsvarmen til en siesta med aircondition i hele.

Både indendørs og udendørs svømmebassiner er tilgængelige på stedet sammen med en sauna, jacuzzi og komplet fitnesscenter. Der er også squashbaner til de mere sportslige typer, et spillelokale og en heldags børneklub for børnene. Dagstur muligheder er rigelige, sammen med en overflod af restauranter og spisesteder i nærheden, så hvis du leder efter sort i din ferie kost, vil du ikke nødt til at gå langt. For en anden godbid, gå ned til Nikki Beach for cocktails ved solnedgang. Rejse og fritid gruppe Er stolt af at præsentere timeshare Til videresalg på Alanda Club Marbella.

Sæsoninformation Uge Antal (r)
Hvid Periode 1-8, 46-50
Orange Periode 9-13, 16-20 23-26, 35-41, 44-45
Gul Periode 14-15, 21-22, 42-43
Grøn Periode 27-34

Køb Ona Alanda Club Marbella timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Ona Alanda Club Marbella, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Ona Alanda Club Marbella hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Ona Alanda Club Marbella

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Ona Alanda Club Marbella ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Ona Alanda Club Marbella.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Ona Alanda Club Marbella kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.