Billede af Heritage Resorts - Club Playa Real
Billede af Heritage Resorts - Club Playa Real
Billede af Heritage Resorts - Club Playa Real
Billede af Heritage Resorts - Club Playa Real
Billede af Heritage Resorts - Club Playa Real

Adresse: Urbanizacion Marbesa, Urbanización Marbesa, Av. Cuesta Correa, s / n, 29604, Marbella, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.heritageresorts.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Heritage Resorts Club Playa Real


Fred, ro og en storslået beliggenhed ved stranden: timeshare med Club Playa Real i Marbella, Spanien, giver dig alt dette og meget mere. Dette vidunderlige feriested er bygget omkring pittoreske haver, der giver feriegæster en chance for at slappe af i skyggen, og i disse haver er der også en stor udendørs pool med egen bar ved poolen, der giver dig masser af muligheder for at slappe af i solskinnet. Indkvartering består af lejligheder med 1, 2 og 3 soveværelser fuldt airconditionerede, alle med egen møbleret balkon eller terrasse. Håndklæder leveres også, hvilket helt sikkert vil hjælpe med at holde din bagage vægt nede, når du flyver!

Når det kommer til underholdning, er der meget at byde på. Ugentlige aftenunderholdningsprogrammer består af karaoke og flamenco, blandt andet med masser af publikumsdeltagelse - så sørg for at din stemme er opvarmet! Hvis du har nogen udvejskrav, herunder roomservice, vil klubhusmodtagelse være mere end villig til at hjælpe. Og hvis du gerne vil rejse uden for feriestedet, anbefales det at leje en bil for at nå sådanne fabelagtige områder som Marbella tæt på centrum, millionaires marina i Puerto Banus og mange flere. For en ideel beliggenhed for sol, hav og sand, Rejse og fritid gruppe gaver timeshare med Club Playa Real.

Heritage Resorts - Club Playa Real Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Køkken (Alle enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Udstyr, Restaurant, Sauna, Snackbar, Swimmingpool (Indendørs / Udendørs), Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Sejlads (1.0 miles), Casino (12.0 miles), Golf (2.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Medicinsk faciliteter (3.0 miles), Dykning (1.0 miles), Tennis (Nærliggende), Vandski (1.0 miles) Wind Surfing (1.0 miles),
Lufthavn
Malaga - (28 miles - 45 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Heritage Resorts - Club Playa Real timeshare

Når du køber gennem Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk stats lovgivning vedrørende timeshare videresalg og salg.

Lej Heritage Resorts - Club Playa Real, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Heritage Resorts - Club Playa Real, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Heritage Resorts - Club Playa Real

Travel & Leisure Group specialiserer sig også på at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Heritage Resorts - Club Playa Real ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Heritage Resorts - Club Playa Real.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Heritage Resorts - Club Playa Real kan være sikkert i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.