Billede af White Sands Beach Club, Menorca
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
White Sands Beach Club
Minorca


Til salg: £ 1,000 *
Resort: White Sands Beach Club
Land: Menorca
Uge: 40
Sæson: Høj
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Via Ronda ZH3, Es Mercadal, Arenal d'en Castell, Menorca, 07740, Baleariske Øer, Spanien

Forhør om denne ejendom

Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.
Dette felt er til validering og bør overlades uændret.

Beskrivelse af feriestedet

En halcyon oase i et ofte overset område af Spanien-Rejse og fritid gruppe er stolt af at byde på timeshare til videresalg på White Sands Beach Club i Minorca. Den stiligste af de Baleariske Øer, her finder du par, familier, grupper eller enslige rejsende, som alle fortsætter med at holde den bedst bevarede hemmelighed rundt. Træd ind i din charmerende, generøst indrettede lejlighed, åbn terrassedørene, og find en udsigt lige ud af en feriebrochure over bugten Arenal d'en Castell. Denne bjergside resort - som måske ikke passer til dem med yderligere tilgængelighedskrav - giver adgang til sin egen afsondrede strand, hvis du vil slappe af til lyde fra havet eller gå snorkling for at opdage et stort udvalg af fisk sammen med en nærliggende café bar til lette forfriskninger.

Hvis du ikke er en til at lave mad, mens du er på ferie, tilbyder resorterne dig også adgang til den højt vurderede restaurant på stedet, med dens brede og rimelige menu - al mad tilberedt frisk, inklusive de hjemmelavede desserter! Udforsk det uspolerede Menorca-landskab ved at vandre godt afmærkede stier langs fantastiske kyststier, og lad den søde scene med fyrreskove lulle dig ind i fred og afslapning. For alt dette og mere, prøv ferieejerskab på White Sands Beach Club.


Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 3680 gange

*Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller angivet antal point og dækker ejerskabets varighed. Den viste pris oplyses af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, prisen inkluderer ikke gebyrer og overførselsomkostninger.