Billede af Marriotts BeachPlace Towers, Florida
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Marriotts BeachPlace Towers
Florida


Til salg: £ 4,000 *
Resort: Marriotts BeachPlace Towers
Land: Florida
Uge: 1 Flydende
Sæson: Platinum
Størrelse: 2 Soveværelse
Yderligere oplysninger: W/C 28. juli til 4. august 2024 reserveret

Lav en forespørgsel
21 South Fort Lauderdale Beach Boulevard, Fort Lauderdale, Florida, FL 33316, USA

Forhør om denne ejendom

Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.
Dette felt er til validering og bør overlades uændret.

Beskrivelse af feriestedet

En drømmeferie i Fort Lauderdale begynder med timeshare på Marriott's BeachPlace Towers. Forkæl dig selv med en ferie fuld af solskin og spænding i disse ideelle omgivelser på Floridas Gold Coast. Dette feriested er et rigtigt tilflugtssted med treogtyve rolige miles af strande i nærheden, og det tilbyder en spektakulær udsigt over havet og byen fra alle villaerne med et og to soveværelser.

Resortet har alle de faciliteter, du kan forvente, herunder en swimmingpool, gratis trådløs internetadgang overalt på ejendommen og et fitnesscenter. Og selve beliggenheden bliver endnu bedre: Resortet ligger på toppen af ​​tre etager med butikker og restauranter, så de fineste shoppingmuligheder og restauranter er kun en kort gåtur fra dine villaer. Vi tror, ​​du også vil elske de designmæssige detaljer i din rummelige lejlighed, såsom vintage Fort Lauderdale-fotografier og baggrundsbelyste malerier over senge.

Nyd et måltid i dit gourmetkøkken, mens du nyder udsigten fra din balkon. Tilbring dagen på havet med Bahia Mar Yachting Centre. Gå en tur ned ad den berømte Las Olas Boulevard. Det hele er her! For et sted, der altid er svært at forlade, Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere anbefaler at overveje Marriott's BeachPlace Towers.


Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

W/C 28. juli til 4. august 2024 reserveret og tilgængelig.
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 3140 gange

*Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller angivet antal point og dækker ejerskabets varighed. Den viste pris oplyses af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, prisen inkluderer ikke gebyrer og overførselsomkostninger.