Billede af Marriotts Village dlle-de-France, Frankrig
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Marriotts Village dlle-de-France
Fransk vin


Til salg: Tilbud*
Feriested: Marriotts Village dlle-de-France
Land: Frankrig
Uge: 2 Flydende
Sæson: Guld
Størrelse: 2 Soveværelse
Yderligere oplysninger: W/C 27. oktober til 3. november 2024 reserveret

Lav en forespørgsel
Marriott's Village d'lle-de-France, Allee de l'Orme Rond, 77700, Bailly Romainvilliers, Frankrig

Forhør om denne ejendom

Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.
Dette felt er til validering og bør overlades uændret.

Beskrivelse af feriestedet

Hvad tænker vi på, når vi tænker på Fransk vin? Er det det fantastiske, raffinerede køkken? Musikken spiller på gaderne? Den rige historie og verdensberømte kultur? På Rejse og fritid gruppe, Tænker vi på timeshare Med Marriott's Village D'ile de France, som ligger en kort afstand fra hovedstaden i Paris. Franske byhuse i en pittoresk landskabsindstilling vil hilse på dig ved ankomsten, og du kan vælge din udsigt fra poolen, søen eller golfbanen. Sådanne udsigter er blandt dem, der inspirerede to af verdens største kunstnere: Monet og Van Gogh.

Bagerier serverer friske croissanter og baguetter hver dag er en kort gåtur væk, og udvej er ideelt placeret for adgang til Golf Disneyland Paris I bil eller med jernbane fra stationen Val d'Europe. Hvis det du leder efter blot er en fransk flugt, så har dit værelse og feriestedet selv alle de faciliteter du kan ønske dig: solterrasser, svømmebassiner, spabad, et fitnesscenter, og der er masser af dedikerede børn ' Faciliteter for at sikre, at alle familiemedlemmer altid bliver underholdt. Til din næste timeshare Investering, tænk på Marriott's Village D'ile de France.

Sæsoninformation Uge Antal (r)
Sølv 1-12, 44-51
Guld 13-26, 36-43
Gold Holiday N / A
Platin -27 35, 52


Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

W/C 27. oktober til 3. november 2024 reserveret og tilgængelig.
Ejers billeder (hvis tilgængelig)*Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller angivet antal point og dækker ejerskabets varighed. Den viste pris oplyses af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, prisen inkluderer ikke gebyrer og overførselsomkostninger.