Billede af Ramada Residences Paradise, Tenerife
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Ramada Residences Paradise
Tenerife


Til salg: £ 4,000 *
Resort: Ramada Residences Paradise
Land: Tenerife
Uge: 39
Sæson: Høj
Størrelse: 3 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Calle Galicia 6, 38660 Adeje, Playa de Las Americas, Tenerife, Spanien

Forhør om denne ejendom

Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.
Dette felt er til validering og bør overlades uændret.

Beskrivelse af feriestedet

En stor flugt til paradiset er præcis det, du får med timeshare or Fraktioneret ejerskab på Ramada Residences Paradise. Tag en uge fri fra din hverdag, og find dig selv fortryllet af charmen og tillokkelsen ved dette feriested af høj standard i Tenerife, Spanien—Kendt af de lokale beboere som øen for det evige forår.

Uanset hvilken tid på året du går, får du opleve godt vejr i en fantastisk beliggenhed, der lader til, at den blev lavet specielt til din ferie. Tilbring dine dage ved den opvarmede pool med fri form, liggende i boblebadet, opretholde din rutine i fitnesscentret og nyde udsigten til La Gomera fra din solnedtrækede balkon.

Rummelige lejligheder er fuldt udstyrede med alt hvad du behøver, hvis du vil lave dine egne måltider, eller du kan spise i stil på hotellets restauranter. Tag en tur til Tiede National Park for at udforske månelandskabet. Slap af om aftenen med en cocktail. Begge timeshare og Fraktioneret ejerskab På dette vidunderlige feriested vil du give år efter år med gode minder, så til din næste ferieinvestering, Rejse og fritid gruppe anbefaler at overveje Ramada Residences Paradise.

Se venligst Ramada Residences Gallery for flere billeder


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Børne s Pool, Supermarked, Vaskeri, Elevator, Live Underholdning, Restaurant, Snackbar, Svømmebassin, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (5.0 miles), Strand (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Træningsudstyr (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Fitness Club (Nærliggende), Medicinsk Udstyr (1.0 miles) I nærheden), tennis (i nærheden), vandski (i nærheden), vindsurfing (i nærheden)
Lufthavn
Reina Sofia - (13 miles - 20 km)

Tjek ind / ud
Fredag ​​tirsdagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

Jeg er lige vendt tilbage fra endnu en fantastisk uge igen på Ramada resort. Jeg kan ikke takke personalet nok for, hvor hjælpsomme de altid er.

Personalet er altid klar til at hjælpe dig og hjælpe, morgen, middag og aften. Værelset har alle de bekvemmeligheder, du nogensinde kunne få brug for. du føler, du er hjemme, men du er i et tropisk paradis med smukt solskin.

Jeg har talt så meget til min familie om dette feriested, at alle mine venner og familie alle ønskede at komme igen i år. Jeg var nødt til at sætte alles navn i hatten for at se, hvem der kunne deltage sammen med mig i september 2023.

Resortet har noget for alle aldre at lave, fra morgen til aften. Du en butik på resortet, som sælger alt. Det bedste bagte brød, kager alle bagt på stedet.

Alle bekvemmeligheder fra resortet er kun en meget kort køretur væk og en meget afslappende gåtur. Jeg må sige, at strandene er fantastiske, som jeg besøgte ved to lejligheder på denne tur.

Der er tre pools på Ramada resort, en for familien, og en børnepool, og også et privat poolområde med smukke liggestole. Jeg vil være ked af at sælge timeshare, men jeg har andre forpligtelser at forholde mig til.

Jeg ved, at den, der køber denne timeshare, vil hygge sig i de kommende år med deres familie eller venner.
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 2622 gange

*Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller angivet antal point og dækker ejerskabets varighed. Den viste pris oplyses af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, prisen inkluderer ikke gebyrer og overførselsomkostninger.