Billede af Holiday Club Sol Amadores
Billede af Holiday Club Sol Amadores
Billede af Holiday Club Sol Amadores
Billede af Holiday Club Sol Amadores
Billede af Holiday Club Sol Amadores

Adresse: Holiday Club Sol Amadores (#8695), Calle Tenerife 11, Barranco de Amadores, Mogan, Gran Canaria, De Kanariske Øer, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.holidayclubresorts.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Sol Amadores


Holiday Club Sol Amadores er beliggende i South West Gran Canaria, som har et af de mildeste klimaer i verden gør det meget populært. Det har fantastisk natur, udsigt og ligger omkring et hundrede meter fra den fantastiske strand og promenaden. Alle lejlighederne vender ud mod havet og under strandpromenaden er der direkte på stranden omkring fyrre restauranter. Puerto Rico er omkring femten minutters gang, og en gang der finder du natklubber, karaoke barer, restauranter og souvenirbutikker.

Lejligheder på dette timeshare Er selvfølgelig veludstyrede, med alle de moderne faciliteter og også en stor balkon, stue og åbent køkken. Swimmingpoolen (som opvarmes om vinteren) har også en mindre børnebassin sammen med en overflod af liggestole. Der er også en bar, der serverer snacks. Holiday Club Sol Amadores er fuldt airconditioneret og har en 24 timers reception.

Rejse og fritid gruppe er glade for at tilbyde en RCI Gold Crown timeshare udvej af denne kvalitet, med sine bekvemmeligheder, det gør det perfekte sted for dem, der ønsker et roligt rejsemål, men med den ekstra bonus af nærliggende attraktioner som restauranter, strand, Sol Amadores og Puerto Rico med sine fantastiske shoppingmuligheder.

Holiday Club Sol Amadores faciliteter

Enhedsfaciliteter
Telefon (Alle Enheder) Køkken (Alle Enheder, Fuld) Aircondition (Nogle Enheder) Mikrobølgeovn (Alle Enheder)
Resort faciliteter
Pool Børnepool Træningsudstyr Sauna Elevator Biludlejning Tøjvask Snackbar
Nærliggende faciliteter
Strand (i nærheden) Vandski (1.0 km) Windsurfing (1.0 km) Dykning (1.0 km) Sejlads (1.0 km) Fiskeri (i nærheden) Golf (i nærheden) Tennis (i nærheden) Ridning (i nærheden) Spa (i nærheden) Casino (11.0 km ) Live underholdning (i nærheden) Medicinsk facilitet (i nærheden) Restaurant (i nærheden)
Lufthavn
Las Palmas - 32.0 miles / 51.0 km
Tjek ind / ud
Lørdag, mandag, onsdag

Køber Holiday Club Sol Amadores timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Holiday Club Sol Amadores, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Holiday Club Sol Amadores, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Holiday Club Sol Amadores

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Holiday Club Sol Amadores ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Holiday Club Sol Amadores.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Holiday Club Sol Amadores kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.