Foto af Sahara Sunset Club
Foto af Sahara Sunset Club
Foto af Sahara Sunset Club
Foto af Sahara Sunset Club
Foto af Sahara Sunset Club

Adresse: Sahara Sunset, Avenida Rocío Jurado, 29630 Benalmádena-Costa, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresorts.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje hos Sahara Sunset Club


Anlagte haver, kosmopolitisk stil og solskinnet venter dig på timeshare Udvej af Sahara Sunset Club på Costa del Sol, Spansk vin - som altid har været en stift destination for feriegæster. Træd ind i din klimatiserede, hyggelige, men rummelige lejlighed og find dig selv omgivet af traditionel arkitektur med moderne indretningsknap og privat balkon eller terrasse samt komfortable møbler. Du kan endda anmode om en købmandspakke for at hilse på dig ved ankomsten, der indeholder alt hvad du behøver for at få din ferie påbegyndt. Medlemmer af det positive, opmærksomme personale står altid til rådighed for at forbedre dit ophold på enhver måde, de kan, og udvej er fuldt tilgængeligt for dem med yderligere mobilitetskrav.

Nærliggende Malaga og Andalusien byder på kontrasterende oplevelser af 'nye' og 'gamle' Spansk vin Henholdsvis, og den lokale marina giver en god dag ud. On-site centerpiece Casbah Cafe byder på morgenmadsmenu, eftermiddagsmad og en førsteklasses aftenmiddagsmenu med natlig underholdning, der passer til hele familien. Du vil også finde et bredt udvalg af afslapningsfaciliteter, herunder indendørs og udendørs pools, fitnesscenter, sauna og jacuzzi. Du kan endda forkæle dig selv med en massage! Rejse og fritid gruppe Er glad for at byde på timeshare Til videresalg på Sahara Sunset Club, og det er nemt at se hvorfor.

Sahara Sunset Club faciliteter

Enhedsfaciliteter
Telefon (Alle enheder) Køkken (Alle enheder, Fuldt) Aircondition (Alle enheder) Mikrobølgeovn (Alle enheder)
Resort faciliteter
Pool (Indendørs / udendørs), Squash, Motion, Udstyr, Gym, Sauna, Whirlpool / Spabad, Spillelokale, Legeplads, Liveunderholdning, Handicapvenlig, Biludlejning, Supermarked, Vaskeri, Restaurant, Snackbar
Nærliggende faciliteter
(Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing (2.0 miles), Sø (50.0 miles), Sejlsport (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Downhill Skiing (81.0 miles), Skiskole (81.0 miles), Golf (1.0 miles) ), Tennis (1.0 miles), Ridning (7.0 miles), Casino (1.0 miles), Frisør (Nærliggende), Medicinsk Facility (Nærliggende), Shopping (Nærliggende)
Lufthavn
Malaga - 8.0 miles / 12.0 km
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Sahara Sunset Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Sahara Sunset Club, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Sahara Sunset Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Sahara Sunset Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Sahara Sunset Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Sahara Sunset Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Sahara Sunset Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.