Foto af Marriotts Phuket Beach Club
Foto af Marriotts Phuket Beach Club
Foto af Marriotts Phuket Beach Club
Foto af Marriotts Phuket Beach Club
Foto af Marriotts Phuket Beach Club

Adresse: Marriott's Phuket Beach Club, Moo 3, Mai Khao, Thalang-distriktet, Phuket, Thailand
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.vacationclub.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Marriott's Phuket Beach Club


Laden med svajende palmer i en afslappet og afsondret del af Thailand, Marriott's Phuket Beach Club udstråler stillhed og ro, hvilket gør det til et drømsted at slappe af. Uberørte strande strækker sig i miles, og din nærmeste nabo er det skumløse Andamanhav. Opmærksomhed for detaljer, strejf af unik thailandske luksus og personlig service er telekort for dette stille, men alligevel livlige timeshare-resort. Du har fuld og ubegrænset adgang til faciliteter og faciliteter på JW Marriott Phuket Resort sammen med den anerkendte Mandara Spa, som giver dig adgang til en virkelig foryngende forkælelse.

Marriott's Phuket Beach Club er en utrolig velafrundet timeshare Udvej, der ikke blot giver mulighed for at komme ud af hverdagen, men også muligheden for at lære nye ting - prøv din hånd på Thai Ginja Cooking Course, lær Batik stof maleri, trapezens kunst, opdag salsadansen og så slappe af ved solnedgang Med yoga eller pilates. Nyd et udvalg af kulinariske lækkerier fra over ti restauranter, hver med deres eget specielle twist. Rejse og fritid gruppe Stærkt anbefale denne sjældne mulighed for at udforske spændingen, mysteriet og eventyret i Thailand, før det bliver snappet op.

Sæsoninformation Uge Antal (r)
Sølv N / A
Guld 21-38
Gold Holiday N / A
Platin 1-20, 39-50
Platinum Plus 27-35

Køb Marriotts Phuket Beach Club timeshare

Når du køber gennem Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk stats lovgivning vedrørende timeshare videresalg og salg.

Lej Marriotts Phuket Beach Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Marriotts Phuket Beach Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Marriotts Phuket Beach Club

Travel & Leisure Group specialiserer sig også på at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Marriotts Phuket Beach Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Marriotts Phuket Beach Club.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Marriotts Phuket Beach Club kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.