Billede af Club Monte Anfi
Billede af Club Monte Anfi
Billede af Club Monte Anfi
Billede af Club Monte Anfi
Billede af Club Monte Anfi

Adresse: Barranco de la Verga, Arguineguin, Mogan, Gran Canaria, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.anfi.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Club Monte Anfi


En del af Anfi del Mar Resorts baseret i nærheden af ​​Arguineguin, Club Monte Anfi har over tusind lejligheder i de elleve etager højt timeshare kompleks. Disse kan prale af rummelige, moderne enheder med aircondition, som holdes til en god standard af det venlige og hjælpsomme personale. De er overdådige med flot indretning, et velassorteret køkken med køleskab med fryser og alle redskaber, med tv / dvd-afspiller i loungen og trådløs internetadgang overalt. I soveværelserne er der masser af opbevaring sammen med et pengeskab. Ejere på feriestedet har adgang til faciliteterne på alle fire klubber i Anfi del Mar, som alle har deres egen sikkerhed. Der er spa, fitnesscenter og pengeautomater samt biludlejning og medicinske faciliteter og selvfølgelig swimmingpools. Der er begivenheder i løbet af dagen for voksne og børn.

Club Monte Anfi Er en af ​​de bedste feriesteder at bo i Gran Canaria Og den slags topkvalitet Rejse og fritid gruppe Ville forvente at byde på, ren luksus med fantastisk udsigt over havet og stranden. Alt i alt et meget stort feriekompleks.

Club Monte Anfi Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition, Biludlejning, Børnepasning, Bar / Cocktail Lounge, Strand, Båd Marina / Lancering, Madlavning, Underholdning, Live, Fitnessrum, Udstyret, Fiskeri, Købmand / Nærbutik, Vaskeri, Legeplads, Restaurant, Sejlads , Sauna eller dampbad, Dykning, Swimmingpool, Udendørs, Fjernsyn, Tennis, Vandski, Tilgængelig for kørestolsbrugere, Whirlpool Spa eller Hot Tub
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Sejlsport, Børnebassin, Supermarked, Frisør, Gym, Elevator, Liveunderholdning, Restaurant, Dykning, Indkøbsområde, Snackbar, Svømmebassin, Vandski, Windsurfing
Nærliggende faciliteter
Casino (12.0 miles), børnepasning (Nærliggende), Golf (7.0 miles), Ridning (11.0 miles), Medicinsk faciliteter (2.0 miles), Squash (3.0 miles)
Lufthavn
Las Palmas - (29 miles - 46 km)
Tjek ind / ud
Mandag, Onsdag, Fredag, Lørdag

Køb Club Monte Anfi timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club Monte Anfi, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club Monte Anfi, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club Monte Anfi

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club Monte Anfi ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club Monte Anfi.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club Monte Anfi kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.