Billede af Coylumbridge Highland Lodges
Billede af Coylumbridge Highland Lodges
Billede af Coylumbridge Highland Lodges
Billede af Coylumbridge Highland Lodges
Billede af Coylumbridge Highland Lodges

Adresse: Coylumbridge, Aviemore, Inverness-Shire, Skotland, PH22 1QN
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.higvc.co.uk

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Coylumbridge Highland Lodges


En destination med utrolig sans for detaljer. Et feriested beliggende i højlandet i Skotland. Dette er timeshare med Coylumbridge Highland Lodges, beliggende ved foden af ​​Cairngorm-bjergene. De nordisk-inspirerede Heather and Pine Lodges, der udgør boligen, der tilbydes, er tematiseret omkring rum og lys, dekoreret med en blanding af traditionelle og moderne detaljer, der passer perfekt sammen.

Hytterne med to eller tre soveværelser med plads til seks eller otte personer er rummelige nok til, at alle kan nyde det, uanset om du springer ind og ud mellem vandsport og whiskysmagninger eller tilbringer en aften med at hænge ud sammen i komfortable hjemlige omgivelser . Få mest muligt ud af panoramavinduerne for at nyde den fantastiske udsigt over højlandet fra dit bjergskjul, og nyd de indendørs pools på stedet, der forbliver åbne året rundt.

Liveunderholdning på resortet om natten byder på noget for enhver smag i Woodshed Bar, som også serverer frokoster og snacks, og som kun er for voksne efter kl. Eller du kan bare slappe af i din åbne lounge med dit komplette underholdningssystem til din rådighed. For en fredfyldt skotsk ferie, Rejse og fritid gruppe anbefaler at overveje timeshare med Coylumbridge Highland Lodges.

Coylumbridge Highland Lodges faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (alle enheder), Opvaskemaskine (nogle enheder), Køkken (Alle enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (nogle enheder), Telefon (Alle enheder), Vaskemaskine / tørretumbler (nogle enheder),
Resort faciliteter
Børnepasning, Frisør, Vaskeri, Liveunderholdning, Legepladsområde, Restaurant, Sauna, Snackbar, Swimmingpool (Indendørs), Tennis,
Nærliggende faciliteter
(4.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (9.0 miles), Supermarked (2.0 miles), Ridning (1.0 miles), Lake (1.0 miles), Lake (4.0 miles), Langrend (Nærliggende), Downhill Skiing ), Medicinsk faciliteter (Nærliggende), Skiskole (9.0 miles), Vandski (4.0 miles),
Lufthavn
Inverness - (25 miles - 40 km)
Tjek ind / ud
Lørdag Søndag

Køb af Coylumbridge Highland Lodges timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Coylumbridge Highland Lodges før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Coylumbridge Highland Lodges, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Coylumbridge Highland Lodges

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Coylumbridge Highland Lodges ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Coylumbridge Highland Lodges.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Coylumbridge Highland Lodges kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.