Foto af Atlantic Beach Club
Foto af Atlantic Beach Club
Foto af Atlantic Beach Club
Foto af Atlantic Beach Club
Foto af Atlantic Beach Club

Adresse: Paseo Costa Canaria, Playa del Ingles, Kanariske Øer, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Atlantic Beach Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Gran Canaria, en af ​​De Kanariske Øer kæde lige ud for Afrikas kyst, er kendt for sine lange sandstrande, toldfri shopping og hedonistisk ry, men for dem der nyder det stille er der også landdistrikterne, kun få miles væk fra de vigtigste turist horder, men med en atmosfære af en helt anden karakter.

På den sydlige spids af øen tilbyder Atlantic Beach Club en afslappende oplevelse lige ved vandkanten. Hold dig til feriestedets egen forfriskende pool, hvis havet er lidt for salt til dig, eller tag et spring og nyd et sted med snorkling lige fra stranden. Den lange kystlinie er også perfekt til dem, der nyder at svede, en perfekt afstand til en lys jog før dagens udforskning og aktiviteter starter.

Denne timeshare udvej er en fantastisk destination, kun få timer fra Storbritannien. Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere elsker Spanien, fra den lækre mad til de venlige lokalbefolkningen, og Atlantic Beach Club er absolut stedet at gå, hvis du vil opleve alt, landet har at byde på i en af ​​de bedste steder.

Atlantic Beach Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Børnebassin, Elevator, Legeplads Område, Snackbar, Svømmebassin, Vandski, Spabad / Windsurfing, Windsurfing,
Nærliggende faciliteter
Casino (2.0 miles), Træningsudstyr (Nærliggende), Spillerum (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Vaskeri (Nærliggende), Live Underholdning (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Scuba Dykning (Nærliggende), Squash (1.0 miles), Tennis (Nærliggende)
Lufthavn
Las Palmas - (21 miles - 33 km)
Tjek ind / ud
(Uger) søndag

Køb Atlantic Beach Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Atlantic Beach Club, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Atlantic Beach Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Atlantic Beach Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Atlantic Beach Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Atlantic Beach Club.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Atlantic Beach Club kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.