Foto af Westgate Lakes Resort
Foto af Westgate Lakes Resort
Foto af Westgate Lakes Resort
Foto af Westgate Lakes Resort
Foto af Westgate Lakes Resort

Adresse: 10000 Tyrkiet Lake Road, Orlando, FL 32819, Florida, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.westgateresorts.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Westgate Lakes Resort and Spa


Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere er stolte af at præsentere det ideelt beliggende, tropiske paradis Westgate Lakes Resort i solrige Orlando. En fantastisk timeshare resort, det kan findes i nærheden af ​​Sea World, Disney, Universal Studios og alle vandlande, så der er altid meget at se og gøre! Den udvej selv spiller vært for mange planlagte aktiviteter, herunder ejer morgenmad, pool grill, en ugentlig tennis klub, sports domstole, sammen med alle syv af de opvarmede udendørs pools. Som om det ikke var nok, kan gæsterne drage fordel af det udsøgte on-site Serenity Spa for at piske deres problemer væk med et bredt udvalg af behandlinger og terapier at vælge imellem.

Nyd den rolige lakefront udsigt over Westgate Lakes Resort mens du basker i solen, eller tage en kort køretur til en af ​​mange nærliggende strande. Tag lidt tid på dig og din vigtige anden, mens børnene har endeløs sjov på Kids Club, catering i alderen to til tolv år. Få en pizza leveret efter en dag på en af ​​de omkringliggende forlystelsesparker. timeshare På dette populære feriested vil altid tage højde for alle dine feriebehov og give dig et fantastisk sted at bo under din næste Florida pause.

Westgate Lakes Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition, Madlavning, VCR eller DVD
Resort faciliteter
Bådsejlads, Bar / Cocktail Lounge, Båd Marina / Lancering, Klubhus, Dag Spa, Fitnessrum - Udstyret, Fiskeri, Supermarked, Supermarked, Sø, Vaskeri, Låsemulighed, Kæledyr tilladt, Legeplads, Restaurant, Sejlads / Sauna eller dampbad, Swimmingpool - Udendørs, Tennis, Tilgængelig for kørestolsbrugere, Whirlpool Spa eller Spabad
Nærliggende faciliteter
Biludlejning, Underholdning - Live, Golf, Swimmingpool - Indendørs, Vandski
Lufthavn
Orlando / MCO8 Miles / 13 KM
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køb Westgate Lakes Resort timeshare

Når du køber gennem Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk stats lovgivning vedrørende timeshare videresalg og salg.

Lej Westgate Lakes Resort før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Westgate Lakes Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Westgate Lakes Resort

Travel & Leisure Group specialiserer sig også på at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Westgate Lakes Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Westgate Lakes Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Westgate Lakes Resort kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.