Foto af Thurnham Hall
Foto af Thurnham Hall
Foto af Thurnham Hall
Foto af Thurnham Hall
Foto af Thurnham Hall

Adresse: Thurnham Hall, Thurnham, Lancaster, LA2 0DT, England
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresorts.com/thurnham-hall

Interesseret i ejendomme til salg og leje i Thurnham Hall? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Beliggende kun få kilometer fra den historiske by Lancaster, England. Thurnham Hall er et 12th århundrede landsted beliggende på en 30 acre ejendom. Thurnham Hall er hjemsted for 60 luksuriøse lejligheder med selvforplejning, som alle er indrettede til at passe ind i hallens indretning. Lejlighederne findes enten i selve hallen eller i en indbygget bolig, der er designet til at smelte smukt sammen med ejendommen timeshare destination.

Hvis du søger at slappe af finder du det onsite fritidscenter for at være godt rustet og personalet skal være høfligt og venligt. Fritidscenteret består af en swimmingpool, sauna, gymnastiksal og garvningsfaciliteter. Der er også fiskemuligheder og en legeplads til rådighed på stedet. Du vil finde ænder og egern vandre frit på gården, mens miljøet er ret og afslappende.

Hvis udendørs aktiviteter er til din smag, vil du finde Lancaster's hedeland til at være hjemsted for nogle af de mest maleriske landskaber i Storbritannien. Lancaster Golf Club ligger kun to miles væk. Andre nærliggende aktiviteter omfatter scooter udlejning, vandreture og cykelstier som ligger på trafik fri stier. Med så mange aktiviteter at vælge imellem Rejse og fritid Tror der vil altid være noget at gøre, når du besøger din timeshare For hele familien.

Thurnham Hall Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Some Units), Pejs - Enhed (Some Units), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Træningsudstyr, Handicappede enhed, Gym, Vaskeri, Liveunderholdning, Restaurant, Sauna, Snackbar, Swimmingpool (Indendørs), Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (7.0 miles), Strand (2.0 miles), Bådsejlads (2.0 miles), Casino (25.0 miles), Fiskeri (2.0 miles), Golf (2.0 miles), Supermarked (7.0 miles), Ridning (3.0 miles) , Medicinsk faciliteter (3.0 miles), Squash (7.0 miles), Tennis (7.0 miles),
Lufthavn
Manchester - (70 miles - 112 km)
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køb Thurnham Hall timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Thurnham Hall, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Thurnham Hall, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Thurnham Hall

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Thurnham Hall ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Thurnham Hall.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Thurnham Hall kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.