Foto af Sahara Sunset
Foto af Sahara Sunset
Foto af Sahara Sunset
Foto af Sahara Sunset
Foto af Sahara Sunset

Adresse: Avenida Rocio Jurado, S/N, Benalmadena, Costa del Sol, Malaga 29630, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.hiltongrandvacations.com/da/resorts-and-destinations/europe-and-uk/spain/sahara-sunset

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje ved Sahara Sunset


Anlagte haver, kosmopolitisk stil og masser af solskin venter på dig Sahara Sunset på Costa del Sol, Spanien - som altid har været en fast destination for feriegæster. Træd ind i din hyggelige, men rummelige lejlighed med aircondition, og find dig selv omgivet af traditionel arkitektur med et moderne indretnings-twist, sammen med en privat balkon eller terrasse og komfortable møbler. Du kan endda anmode om en købmandspakke til at hilse på dig ved ankomsten, indeholdende alt hvad du behøver for at få din ferie i gang. Medlemmer af det positive, opmærksomme personale er altid klar til at hjælpe med at forbedre dit ophold på enhver måde, de kan, og resortet er fuldt tilgængeligt for dem med yderligere mobilitetskrav.

Nærliggende Malaga og Andalusien byder på kontrasterende oplevelser af henholdsvis det 'nye' og 'gamle' Spanien, og den lokale lystbådehavn giver en fantastisk dag ude. Det centrale Casbah Cafe på stedet tilbyder en morgenmorgenmenu, eftermiddagssnacks og en førsteklasses aftenmiddagsmenu med aftenunderholdning, der passer til hele familien. Du vil også finde en bred vifte af afslapningsfaciliteter, herunder indendørs og udendørs pools, fitnesscenter, sauna og jacuzzi. Du kan endda forkæle dig selv med en massage! Rejse og fritid gruppe Er glad for at byde på timeshare til videresalg hos Sahara Sunset, og det er nemt at se hvorfor.

Sahara Sunset Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Telefon (Alle enheder) Køkken (Alle enheder, Fuldt) Aircondition (Alle enheder) Mikrobølgeovn (Alle enheder)
Resort faciliteter
Pool (Indendørs / udendørs), Squash, Motion, Udstyr, Gym, Sauna, Whirlpool / Spabad, Spillelokale, Legeplads, Liveunderholdning, Handicapvenlig, Biludlejning, Supermarked, Vaskeri, Restaurant, Snackbar
Nærliggende faciliteter
(Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing (2.0 miles), Sø (50.0 miles), Sejlsport (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Downhill Skiing (81.0 miles), Skiskole (81.0 miles), Golf (1.0 miles) ), Tennis (1.0 miles), Ridning (7.0 miles), Casino (1.0 miles), Frisør (Nærliggende), Medicinsk Facility (Nærliggende), Shopping (Nærliggende)
Lufthavn
Malaga - 8.0 miles / 12.0 km
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Sahara Sunset timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Sahara Sunset før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Sahara Sunset, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg ved Sahara Sunset

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Sahara Sunset ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Sahara Sunset.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Sahara Sunset kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.