Billede af Village Heights Golf Resort, Grækenland
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Village Heights Golf Resort
Grækenland


Til salg: £ 3,999 *
Feriested: Village Heights Golf Resort
Land: Grækenland
Uge: 22
Sæson: Høj
Størrelse: 1 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Village Heights Golf Resort, Ano Hersonissos, Limenas Hersonissou, Heraklion 70014, Kreta, Grækenland

Forhør om denne ejendom

Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.
Dette felt er til validering og bør overlades uændret.

Beskrivelse af feriestedet

Fundet på en naturskønt bjergside på den nordlige kystlinje på Kreta fundet ved siden af Grækenlands Kun PGA golfbane. Dette område byder på varme varme somre og milde vintre, hvilket gør det til et perfekt sted hele året rundt, hvilket gør det til et godt sted at eje a timeshare. Village Heights Golf Resort kan findes blandt anlagte haver med en betagende udsigt over Hersonissos, som man kan finde i nærheden.

Rejse og fritid gruppe Mener, at den familievenlige landsby Hersonissos har et stort udvalg af sandstrande, restauranter, natklubber og masser af børns aktiviteter. Byen har en rig romersk arv med antikke genstande, der stolt vises, mens Lychnostatis Open Air Museum giver turister en chance for at udforske livsstil og handler hos tidlige øboere.

Enhver, der ønsker at købe en timeshare På Village Heights Golf Resort vil det være glædeligt at høre studios, lejligheder og villaer er blevet dekoreret ved hjælp af neutrale farver til suite enhver smag whist med moderne inventar og montering, aircondition og en bred vifte af faciliteter.

Village Height Golf Resort tilbyder ikke kun specialpriser på greenfee på golfbanen, men har en bred vifte af faciliteter to udendørs swimmingpools, en indendørs pool, wellnesscenter, børneklub samt mange spisesteder og underholdningssteder.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Telefon (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuldt), Aircondition (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Mikrobølgeovn (Alle Enheder)
Resort faciliteter
Pool (indendørs / udendørs), børnebassin, tennis, træningsudstyr, sauna, legerum, legeplads, levende underholdning, biludlejning, købmand, vaskeri, restaurant, snackbar, shopping, børnepasning
Nærliggende faciliteter
Strand (4.0 miles), Waterskiing (4.0 miles), Windsurfing (4.0 miles), Dykning (4.0 miles), Fiskeri (4.0 miles), Golf (1.0 miles), Frisør (4.0 miles)
Lufthavn
Heraklio - 16.0miles / 26.0km

Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag, mandag, tirsdag, onsdag, torsdagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

Helt feriested over Hersonissos med en fantastisk udsigt over Middelhavet. Lejligheden egnet til 4 personer er fuldt møbleret i traditionel stil til en høj standard, komfortabel med et fuldt udstyret køkken. Der er gratis transport til Hersonissos, hvor du kan nyde gode gåture på promenaden, sandstrand, barer og restauranter, forskellige atmosfærer, også fiske-spa-studier! Resortet er meget velholdt med smukke haver med blomster og græsplæner. Også en udendørs helt swimmingpool. Et moderne spacenter med indendørs swimmingpool, spabad, wellness- og fitnesscenter. Legeplads for børn med varierende aktiviteter. Underholdning fra personalet. Masser af sportsaktiviteter som minigolf. Aftenunderholdning og livedans, show-programmer. Natbar fremragende service. International og højt niveau velkommen til gæsterne. Venligt personale og klar til at hjælpe. Meget god roomservice! Nem rækkevidde for klubmedlemmet for at finde den ansvarlige. Ugen kan lejes i år 2024.
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 652 gange

*Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller angivet antal point og dækker ejerskabets varighed. Den viste pris oplyses af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, prisen inkluderer ikke gebyrer og overførselsomkostninger.