Billede af Wyndham Signature Collection Sunningdale Village, Spanien
Klik på billedet for at forstørre

Faktisk ejerskab til salg på
Wyndham Signature Collection Sunningdale Village
Spanien


Til salg: Tilbud *
Resort: Wyndham Signature Collection Sunningdale Village
Land: Spanien
Uge: 36
Samlet fraktion: 1 (svarende til ækvivalent antal uger)
Fraktion Points: 1820
Sæson: Flydende når som helst
Størrelse: 2 Soveværelse
Type: Lejlighed

Lav en forespørgsel
Sunningdale Village på Club la Costa, Calle San Miguel, 38639 Oasis del Sur, Tenerife, Spanien

Forhør om denne ejendom

Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.
Dette felt er til validering og bør overlades uændret.

Beskrivelse af feriestedet

Ramada Signature Collection Sunningdale Village leverer femstjernet glamour og service blandet med luksuskomfort og fornøjelse kun for dig og din familie. Dette eksklusive familieresort på Tenerife, Spanien har alle de elementer, der omfatter timeshare Ferie lyksalighed.

Som en del af den eksklusive Signature Collection-gruppe af ejere, vil medlemmer opleve, at alle aspekter af deres ferie er blevet skræddersyet med fornøjelse og luksuskomfort i tankerne. Indbegrebet af et tilsvarende niveau af femstjernet service, luksus ved fremragende interiørdesign og afslappet glamour, der kun findes på de mest fornemme hoteller.

Ramada Sunningdale Signature Collection-ejere oplever de mest luksuriøse opholdsrum på alle Ramada-ferieresorts på Tenerife, såsom elegant inventar, rummelige suiter og værelser, overdådige møbler og luksuriøse toiletartikler. Store private terrasser med jacuzzi-boblebade, chill-out liggestole og alt hvad du behøver til fantastisk spisning under åben himmel kan findes udenfor.

Den luksuriøse airconditionerede suite sover op til seks personer. Den rummelige åbent plan spisestue / opholdsstue indeholder en underholdning væg, der har et monteret, storskærms-tv og Apple TV-boks, surround sound system og dvd-afspiller. Den overdådige en-suite soveværelse med sin king-size seng er klædt i monogram Signature lagner / pudevipper, fløjl hovedgærde og stort tv. Silestone kvarts arbejdsområder og store navneapparater og pryder køkkenområdet.

En forbedret ferieoplevelse er et kendetegn ved at være en VIP Signature-ejer. Ramadas personlige concierge-service, inklusive hurtig indtjekning, sætter straks tonen for ferielykke, der venter. Vælg in-suite spisning, hvor du kan få en særlig middag tilberedt og serveret i din lejlighed med et akkompagnement af levende musik, hvis du ønsker det! Alt dette gør Ramada Signature Collection til det bedste feriested på Tenerife.


Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 824 gange

*Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller angivet antal point og dækker ejerskabets varighed. Den viste pris oplyses af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, prisen inkluderer ikke gebyrer og overførselsomkostninger.