Billede af Solana Hotel, Malta
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Solana Hotel
Malta


Til salg: £ 2,300 *
Resort: Solana Hotel
Land: Malta
Uge: 1 Flydende
Sæson: Rød
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Gorg Borg Olivier Street, Mellieha, MLH, 1025, Malta

Forhør om denne ejendom

Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.
Dette felt er til validering og bør overlades uændret.

Beskrivelse af feriestedet

Hver eneste af Solana Hotel i Mellieha, Malta føles som en behagelig overraskelse. Beliggende i hjertet af en traditionel maltesisk landsby er dette firestjernede hotel en skjult perle omgivet af alle de vidundere, som destinationen har at byde på: i nærheden er det forfriskende middelhav, det charmerende maltesiske landskab og Rotunda of Mosta og San Anton Palace.

Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere er hjælpeløst fortryllet af arkitekturen i denne elegante pillared bygning bygget med limestone sten. Et hundrede luksuriøse værelser med moderne design ødelægge alt timeshare ejere. Rummelig og varm, hver glæde med to enkeltsenge og dobbeltsenge, eget badeværelse med glasbrusekabine og hårtørrer, aircondition og varme, Wi-Fi, satellit-tv og minibar. Opgraderede værelser har balkon, spisestue og tekøkken.

Faciliteter på Solana Hotel er lige så guddommelige. Tre restauranter og en café serverer hele tiden lækker mad sammen med god vin. Spa Harmonique på stedet er lige så himmelsk og præsenterer den perfekte flugt fra verden og indvarsler dig til fuldstændig afslapning med sine fornyende skønhedsbehandlinger og helgedagspakker leveret af det mesterlige personale. Der er også en smuk solterrasse og have, tagterrasse og indendørs swimmingpool med hydromassage, fitnessrum og legeplads for at forkæle dig endnu mere.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), køkken (alle enheder, minikøkken), mikrobølgeovn (alle enheder),
Resort faciliteter
Træningsudstyr, Liveunderholdning, Restaurant, Sauna, Snackbar, Spa, Swimmingpool (Indendørs / udendørs), Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Casino (Nærliggende), Nærliggende Golf, Nærbutik (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Lægetjenester (Nærliggende), Legepladsområde (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende) Telefon (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Wind Surfing (Nærliggende),
Lufthavn
Luqa - (15 miles - 24 km)

Tjek ind / ud
Torsdag, lørdagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

Solana ligger på hovedgaden i den dejlige maltesiske by Mellieha, busstoppestedet på tværs af vejen til den sandede bugt og færgen til Gozo. En pool på taget, en indendørs pool og fitnessudstyr samt adgang til spabehandlinger. Restauranten tilbyder meget god buffet stil måltider. Hvis det kræves kan få en Halvpension muligheder.
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 1108 gange

*Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller angivet antal point og dækker ejerskabets varighed. Den viste pris oplyses af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, prisen inkluderer ikke gebyrer og overførselsomkostninger.