Foto af Pestana Options Plus, Vacation Club
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Pestana Options Plus
Vacation Club


Til salg: Tilbud *
Klub: Pestana Options Plus
Type: Ferie Club
Point: 180001
Sæson: Flydende når som helst

Lav en forespørgsel

Forhør om denne ejendom


  [honeypot information]


  Jeg giver samtykke til, at Travel & Leisure Group indsamler mine data via denne formular.

  Se vores Privatlivspolitikken for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

  Beskrivelse af feriestedet

  Overvejer at være et pålideligt mærke, der fremmer kvalitet og turisme med vægt på service, stil og værdi for pengene. Pestana Group er stolt af at tilbyde Pestana Options Plus, der giver medlemmer adgang til 13 af deres feriesteder, seks i Madeira Og syv i Portugals Algarve. Afhængigt af ejerskabet vil medlemmet også få adgang til et udvalg af Pestana Partner resorts i Storbritannien, Østrig, USA, Caribean, De Kanariske Øer, Spanien, Tyskland og Frankrig.

  En anden fordel for Pestana Options Plus-medlemskab har også den ekstra fordel af særlige satser på helligdage på et hvilket som helst af Pestana's 89 hoteller verden over ved brug af Pestana Best-kortet, der tilbyder en 20% rabat sammenlignet med den bedste online rate, der findes på www.pestana. com.

  Medlemmer kan bruge deres medlemskab hele året rundt afhængigt af deres medlemsstatus på Madeira Og Algarve resorts med undtagelse af 1st til 31st August og som angivet på Options Plus Credits Tabel. Desuden er medlemmernes familie eller venner velkomne til at bruge et medlemspoint, selvom de skal oplyse Pestana Vacation Club reservationsafdeling.

  Medlemmer, der gør brug af Pestana Options Plus, kan gøre et minimumsophold på tre overnatninger på et feriested i Pestana eller en uge på en partner destinationer. Gæster, der bor på et feriested i Pousada, kan gøre mindst to overnatninger.

  Rejse og fritid gruppe Mener, at Pestana Options Plus giver en stor investering, da det ikke kun giver dig adgang til Pestana's fantastiske udvalg af resort og partner resorts i en fast periode, men daglige afgifter vil kun stige med en sats, der ikke overstiger portugisiske inflationstakster med daglige afgifter Betales ved check-in. Det er også værd at bemærke, at der ikke er nogen udvekslingsgebyrer, når medlemmerne checker ind, når de bor på Pestana Hotel, Pousada eller Pestana Vacation Club Resorts, selvom man er påkrævet hos partner resorts.


  Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
  Ejers billeder (hvis tilgængelig)  Denne ejendom er blevet set 106 gange

  *Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller angivet antal point og dækker ejerskabets varighed. Den viste pris oplyses af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, prisen inkluderer ikke gebyrer og overførselsomkostninger.