Billede af Holiday Club Puerto Calma, Gran Canaria
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare Til Leje på
Holiday Club Puerto Calma
Gran Canaria


Til leje fra kun £ 700
Per uge*

Occ. Dato: Kontakt os venligst
Occ. Dag: Kontakt os venligst
Feriested: Holiday Club Puerto Calma
Land: Gran Canaria
Uge: 40 - 41
Sæson: Høj
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Av. Holiday Club Puerto Calma, Joaquín Blanco Torrent, 2, 35130 Mogan, Las Palmas, Gran Canaria, Spanien

Forhør om denne ejendom


  [honeypot information]


  Jeg giver samtykke til, at Travel & Leisure Group indsamler mine data via denne formular.

  Se vores Private policy for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

  Beskrivelse af feriestedet

  Holiday Club Puerto Calma kan findes kun en kort gåtur fra den gyldne strand i Puerto Rico de Gran Canaria fundet på Gran Canaria s Sydvestkysten på De Kanariske Øer. Bygget som feriested Puerto Rico tilbyder en række butikker og restauranter i sine kommercielle centre, hvilket gør det til et godt sted at shoppe mens du er på ferie.

  Lejlighederne på Holiday Club Puerto Calma har en varm og hyggelig stemning med moderne detaljer, der åbner op til store balkoner og en fantastisk udsigt over havnen. Rejse og fritid gruppe Tro timeshare Ejere med en lille familie bør være tilfredse med lejlighederne på dette feriested. Lejlighederne kommer i et udvalg af en og to soveværelser enheder med fuldt udstyret køkken, satellit-tv, internetadgang og aircondition. Alle enkeltkøkkener har mikrobølgeovn, opvaskemaskine og keramiske kogeplader, der gør det nemt for gæsterne at spise. Gæsterne vil også finde en vaskemaskine og tørretumbler i det fælles område.

  De søger at købe timeshare På dette feriested skal være tilfreds med resorts faciliteter, som omfatter en swimmingpool med vandstråler, børnebassin, barer, restaurant, fitnesscenter, sauna, massage terapi og en legeplads. Fans af lounging ved poolen vil være venligst at vide, at en af ​​søjlerne kan findes på det rummelige dæk omkring poolen. Feriestedet har også eksotiske haver og omhyggeligt udvalgte ganske områder rundt om byen, hvilket gør det lettere at slappe af og slappe af.

  Sæsoninformation Uge Antal (r)
  Rød 1-52 hele året


  Resort faciliteter

  Enhedsfaciliteter
  Aircondition (alle enheder), køkken (alle enheder, delvist), mikrobølgeovn (alle enheder), telefon (alle enheder),
  Resort faciliteter
  Biludlejning, Børnebassin, Træningsudstyr, Tøjvask, Liveunderholdning, Legepladsområde, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebassin, Spabad / Spabad,
  Nærliggende faciliteter
  Beach (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Casino (10.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (1.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Medicinsk Indretning, Nærliggende, Shoppingområde Spa (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing (Nærliggende)
  Lufthavn
  Las Palmas - (31 miles - 49 km)

  Tjek ind / ud
  (Uger) lørdag, mandag, onsdag  Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
  Ejers billeder (hvis tilgængelig)  Denne ejendom er blevet set 42 gange

  * Den viste lejepris er en engangsbetaling for hver uge, brøkdel, samlet ejerskab eller antal angivne point og dækker den periode i belægningsåret - Andre omkostninger kan være gældende.