Foto af Fraktioneret Ejerskab Melia Dunas Beach Resort & Spa, Afrika
Klik på billedet for at forstørre

Faktisk ejerskab til salg på
Fraktioneret ejerskab Melia Dunas Beach Resort & Spa
Afrika


Til salg: £ 25,000 *
Feriested: Fraktioneret ejerskab Melia Dunas Beach Resort & Spa
Land: Afrika
Samlet fraktion: 1 (svarende til ækvivalent antal uger)
Sæson: Høj
Størrelse: 3 Soveværelse
Type: Lejlighed
Yderligere info: 10% fraktioneret andel

Lav en forespørgsel
Rua Andrade Corvo, PO BOX 63, Kap Verde - Sal,

Forhør om denne ejendom


  [honeypot information]


  Jeg giver samtykke til, at Travel & Leisure Group indsamler mine data via denne formular.

  Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

  Beskrivelse af feriestedet

  Fraktioneret ejerskab at Melia Dunas Beach Resort & Spa ligger kun få minutter fra den farverige landsby Santa Maria og Amilcar Cabral internationale lufthavn I den sydvestlige del af øen Sal.

  Afslapning og sjov lige på den smukke Algodoeiro-strand, hvilket gør det til en fantastisk destination for windsurfing, kitesurfing og dykning fans. Spektakulær altomfattende timeshare resort tilbyder suiter og villaer med op til 5 soveværelser, privat have og pool

  Oplev YHI Spa og storslåede pools, omgivet af smukke haver. Udvej har fire restauranter og otte barer. Lokale og internationale spisesteder.

  Melia Dunas tilbyder et omfattende program af aktiviteter, aften shows og levende musik. Med eksklusiv og personlig service på The Level.

  Melia Dunas Beach Resort & Spa er et luksuriøst All Inclusive-svømmebassin og badeby med udsigt over et koralrev med et rart haveliv. Feriestedet kombinerer et evigt sommerklima med fantastiske tropiske haver og førsteklasses faciliteter og indkvartering.

  Melia Dunas Beach Resort & Spa tilbyder også trådløs internetadgang på alle værelser og i fællesområderne. Eksklusiv serviceniveau for kun voksne (minimum 16 år). Pools for voksne og børn. Fuldt gym, to tennisbaner og beachvolleyball, butikker og butikker i Boulevard og frisør.


  Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
  Ejers billeder (hvis tilgængelig)  Denne ejendom er blevet set 120 gange

  * Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller antal angivne point og dækker ejerskabets varighed. Prisshow leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.