Billede af Moness Country Club, Skotland
Klik på billedet for at forstørre Se ejere billeder

Timeshare til salg på
Moness Country Club
Skotland


Til salg: £ 1,495 *
Feriested: Moness Country Club
Land: Skotland
Uge: 19
Sæson: Høj
Størrelse: 1 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Moness House Estate, Creiff Road, Aberfeldy, Perthshire, SCOTLAND PH15 2DY

Forhør om denne ejendom


  [honeypot information]


  Jeg giver samtykke til, at Travel & Leisure Group indsamler mine data via denne formular.

  Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

  Beskrivelse af feriestedet

  Moness Country Club ligger i 30 acres af naturskønne landskaber og er en dejlig destination, der bringer livet til dine private og intime feriedrømme. Dette firestjernede hotel ligger i hjertet af Aberfeldy, Skotland og er kun to timer væk fra den unikke spænding på steder som Edinburgh, Glasgow, Aberdeen, Inverness og West Coast.

  Luksuriøs og elegant, de hundrede og seks huse her sidder lækkert midt i velplejede grunde. Samtlige værelser har fladskærms-tv og den vigtige gratis Wi-Fi. Derudover har suiterne separate mødelokaler, mens der er en-til tre-værelses timeshare hytter og bjælkehytter er udstyret med fuldt udstyrede køkkener og lounger.

  Desuden har alle gæster adgang til de mange fritidsfaciliteter indenfor Moness Country Club. Dette omfatter en indendørs swimmingpool, spillehal og dampbad, boblebad og sauna. Den ultimative spa-behandling kan også opleves i spaet med sine ritualer, massage- og terapeutiske terapier og skønhedsvedligeholdelsestjenester. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere foreslår også et besøg på The Flemmyng Restaurant og The Terrace for at nyde god mad i stilfulde omgivelser. Uden tvivl kan alle elementer i en spektakulær ferie nydes her.


  Resort faciliteter

  Enhedsfaciliteter
  Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (En Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Enhed)
  Resort faciliteter
  Spillehal, Vaskeri, Liveunderholdning, Restaurant, Squash, Swimmingpool (Indendørs),
  Nærliggende faciliteter
  Biludlejning (12.0 miles), Bådsejlads (6.0 miles), Downhill Skiing (35.0 miles), Øvelsesudstyr (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Supermarked (Nærliggende), Gymnastiksal (Nærliggende), Ridning (25.0 miles), Lake (6.0 miles), Medicinsk faciliteter (Nærliggende), Skiskole (35.0 miles), Tennis (Nærliggende), Vandski (6.0 miles), Windsurfing (6.0 miles)
  Lufthavn
  Edinburgh - 62 miles / 99 km

  Tjek ind / ud
  Fredag, lørdag, søndag  Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

  Nybygget omkring 2004 Fasanten ligger i en firkantet gårdhave med omkring seksten to etagers tilstødende hytter. Stueetagen soveværelse med separat badeværelse og hall. Stue på første sal og åbent køkken / spiseplads. God blød indretning og velholdt. Bageste Juliet-balkon med udsigt over grunden / andedammen og strækker sig op ad Tay-floddalen. Rigelig parkering halvfjerds meter gennem gårdhavets indgang.

  Byen Aberfeldy er femten minutters gang væk med butikker til egen forplejning og nogle seks restauranter. En god base for at udforske de lokale byer og landskaber.
  Ejers billeder (hvis tilgængelig)  Denne ejendom er blevet set 2410 gange

  * Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller antal angivne point og dækker ejerskabets varighed. Prisshow leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.