Foto af Club La Costa Fraktioneret Ejerskab The Paradise Club, Tenerife
Klik på billedet for at forstørre

Faktisk ejerskab til salg på
Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Paradise Club
Tenerife


Til salg: £ 10,000 *
Resort: Club La Costa Fraktioneret Ejerskab The Paradise Club
Land: Tenerife
Samlet fraktion: 1 (svarende til ækvivalent antal uger)
Fraktion Points: 1300
Sæson: Flydende når som helst
Størrelse: 2 Soveværelse
Type: Lejlighed
Yderligere info: Bianial EVEN Years (1.21% ejerskab)

Lav en forespørgsel
Paradise Club, Calle Galicien Antal 6, Torviscas Alto, Adeje, Tenerife, Spanien

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Fraktioneret ejerskab er en ikke-traditionel type timeshare ejerskab. I stedet for at eje en uge eller to på din feriested, ejer du et stykke af ejendommen selv. Din fordelingspointsallokering giver dig større fleksibilitet, hvilket betyder langt mere kontrol over din ferie hvert år. Du bliver ikke længere bundet til det samme ferieår i år ud. Og i slutningen af ​​dit lejemål er ejendommen solgt, og du modtager en del af overskuddet! Med Club La Costa er du tildelt en række brøkdele, som du kan bruge på en række forskellige feriesteder i deres portefølje. Denne udvej er blot en af ​​mange!

En stor flugt til paradiset er præcis det, du får med Fraktioneret ejerskab På Club La Costa Paradise Club. Tag en uge væk fra din hverdag og find dig selv fortryllet af charmen og allure på dette høj standard resort i Tenerife, Spanien - kendt af de lokale beboere som Eternal Spring. Uanset hvilken tid på året du går, får du opleve godt vejr i en fantastisk beliggenhed, der lader til, at den blev lavet specielt til din ferie. Tilbring dine dage ved den opvarmede pool med fri form, liggende i boblebadet, opretholde din rutine i fitnesscentret og nyde udsigten til La Gomera fra din solnedglede balkon.

Denne delvist ejerskab er knyttet til Club La Costa's points-program, som giver dig fleksibiliteten i verdensomspændende rejser i hele CLC's resortsportefølje.

Rummelige lejligheder er fuldt udstyrede med alt hvad du behøver, hvis du vil lave dine egne måltider, eller du kan spise i stil på hotellets restauranter. Tag en tur til Tiede National Park for at udforske månelandskabet. Slap af om aftenen med en cocktail. Brøk ejerskab På dette vidunderlige feriested vil du give år efter år med gode minder, så til din næste ferieinvestering, Rejse og fritid gruppe Anbefaler at overveje Club La Costa Fraktioneret Ejerskab På Paradise Club.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder)
Resort faciliteter
Børne s Pool, Supermarked, Vaskeri, Elevator, Live Underholdning, Restaurant, Snackbar, Swimmingpool, Whirlpool / Hot Tub
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (5.0 miles), Strand (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Træningsudstyr (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Fitness Club (Nærliggende), Medicinsk Udstyr (1.0 miles) I nærheden), Tennis (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing (Nærliggende)
Lufthavn
Reina Sofia

Tjek ind / ud
Fredag ​​tirsdagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 338 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, den samlede fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Prisudstillingen leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.