Foto af Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Monterey, Tenerife
Klik på billedet for at forstørre

Faktisk ejerskab til salg på
Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Monterey
Tenerife


Til salg: £ 15,000 *
Feriested: Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Monterey
Land: Tenerife
Samlet fraktion: 2 (svarende til ækvivalent antal uger)
Fraktion Points: 1360
Sæson: Flydende når som helst
Størrelse: 1 Soveværelse
Type: Lejlighed

Lav en forespørgsel
Monterey, Calle Finlandia 8-10, San Eugenio Alto, 38660 Adeje - Playa de Las Americas, Tenerife, Spanien

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Fraktioneret ejerskab er en ikke-traditionel type timeshare ejerskab. I stedet for at eje en uge eller to på din feriested, ejer du et stykke af ejendommen selv. Din fordelingspointsallokering giver dig større fleksibilitet, hvilket betyder langt mere kontrol over din ferie hvert år. Du bliver ikke længere bundet til det samme ferieår i år ud. Og i slutningen af ​​dit lejemål er ejendommen solgt, og du modtager en del af overskuddet! Med Club La Costa er du tildelt en række brøkdele, som du kan bruge på en række forskellige feriesteder i deres portefølje. Denne udvej er blot en af ​​mange!

Dette fantastiske feriested på De Kanariske Øer kan findes på Tenerife Sydlige kyst på en bakke. Feriestedets rolige beliggenhed med fantastisk udsigt over Atlanterhavet og Playa de Las Americas. Besøgende på Club La Costa Monterey finder området har masser af attraktioner, herunder et kasino, barer, restauranter og indkøbscenter for at give gæsterne mulighed for at fylde på forsyninger. Der er også to vandparker fundet i nærheden plus den nærmeste strand er kun en kilometer væk, hvilket giver meget at gøre for hele familien. timeshare Ejere, der besøger feriestedet, finder receptionen for at være informativ, og tilbyder detaljer om lokale aktiviteter, så gæsterne anbefales at spørge. På trods af denne Travel and Leisure Group anbefaler gæsterne at leje en bil for virkelig at nyde området.

timeshare Ejendom til rådighed for Fraktioneret ejerskab På Club La Costa Monterey finder du lejlighederne, der er rummelige og tilbyder fremragende faciliteter, herunder et veludstyret tekøkken og badeværelse, farverig indretning og bløde møbler. Ejendomme kommer inden for rækkevidde af en, to og tre soveværelser lejligheder med store balkoner giver gæsterne mulighed for at få mest muligt ud af udsigten. Faciliteterne på dette feriested omfatter en swimmingpool, jacuzzi, liggestole, restaurant og en børneklub.

Brøk ejerskab Giver investorer mulighed for at købe en brøkdel af ejendommen i en bestemt periode, så de kan modtage en aftalt andel af provenuet ved afslutningen af ​​aftalen, når ejendommen sælges. At læse mere om Fraktioneret ejerskab, Klik her.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken, Mikrobølgeovn, Telefon
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Træningsudstyr, Supermarked, Elevator, Restaurant, Squash, Swimmingpool, Spabad / Spabad
Nærliggende faciliteter
Strand, Fiskeri, Golf, Ridning, Liveunderholdning, Medicinsk udstyr, Sportsdykning, Indkøbsområde, Tennis, Vandski, Windsurfing
Lufthavn
Reina Sofia 12 miles

Tjek ind / ud
Fredag ​​16: 00Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 188 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, den samlede fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Prisudstillingen leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.