Billede af Pine Lake Resort, England
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Pine Lake Resort
England


Til salg: £ 1,495 *
Feriested: Pine Lake Resort
Land: England
Uge: 34
Sæson: Høj
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Pine Lake Resort Hotel, Dock Acres, Carnforth, Lancashire, LA6 1JZ, England

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Sink ind i landet lyksalighed med timeshare På Pine Lake Resort i Lancashire, England. Beliggende tæt ved Lake District fejende naturlige skønhed er alt, hvad der kræves, et skridt udenfor din smukke skandinaviske stil lodge for at nyde den betagende udsigt over vandet. Nyd en dag på søen ved at tilbringe timer med at fiske i fred og ro eller drage fordel af vandsportsfaciliteterne, herunder vandski, kano og sejlads. Hvis vejret vender sig, gå til indendørs pool med spa og jacuzzi faciliteter for at blive varm og afslappet uden at skulle forlade udvej. Med hyggelige overnatningsmuligheder og alt hvad du behøver for at sammenbringe en romantisk eller familie middag, vil du nydt godt af aftenenes spisestue, hvor du kan forkæle dig selv med et al fresco-måltid på dit dæk, hvor nogle af de lokale (for det meste svaner og ænder!) Vil deltage du.

Mindeværdige lokale dage ud er alle en del af oplevelsen på feriestedet, med sin ideelle 'base of operations' placering. Kør op ad vejen til Lake District National Park eller Yorkshire Dales for uovertruffen visninger, eller til Morecambe for ubesværede strandpromenader. Med timeshare På Pine Lake Resort, Rejse og fritid gruppe Tro at alt er muligt.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Telefon (Alle enheder) Køkken (Alle enheder, Delvis / Fuld) Tæppe (Alle enheder) Vaskemaskine / tørretumbler (nogle enheder) Opvaskemaskine (nogle enheder) Mikrobølgeovn (nogle enheder)
Resort faciliteter
Waterskiing Lake Bådsejlads Fiskeri Pool (Indendørs) Motion Udstyr Sauna Whirlpool / Spabad Legeplads Live Underholdning Handicapvenlig Vaskeri Restaurant Snack Bar
Nærliggende faciliteter
Strand (12.0 miles) Golf (3.0 miles) Ridning (2.0 miles) Medicinsk facilitet (1.0 miles)
Lufthavn
Manchester - 75.0 miles / 120.0 km

Tjek ind / ud
lørdagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 1246 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, den samlede fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Prisudstillingen leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.