Foto af Royal Club på Bonnington Tower, Forenede Arabiske Emirater
Klik på billedet for at forstørre Se ejere billeder

Timeshare til salg på
Royal Club på Bonnington Tower
Forenede Arabiske Emirater


Til salg: £ 17,500 *
Feriested: Royal Club på Bonnington Tower
Land: Forenede Arabiske Emirater
Uge: 1 Flydende
Sæson: Høj
Størrelse: 2 Soveværelse
Yderligere info: Deeded Week 4

Lav en forespørgsel
Bonnington Jumeirah Lake Towers, PO Box 37246, Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

På Travel & Leisure Group har vi muligvis den største opgørelse over Timeshare på Royal Club på Bonnington Tower Til konkurrencedygtige priser. Vi har også mange uger af Timeshare til salg i De Forenede Arabiske Emirater. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre sig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen, der findes på denne side eller ringe os GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition, Køkkenfaciliteter, DVD eller VCR, Fjernsyn
Resort faciliteter
Bar / Cocktail Lounge, Dag Spa, Underholdning, Live, Fitnessrum, Udstyret, Supermarked, Supermarked, Sø, Vaskeri Faciliteter, Restaurant, Sauna eller Dampbad, Swimmingpool, Indendørs, Swimmingpool, Udendørs, Spabad Spa eller Hot Tub
Nærliggende faciliteter
Strand Cykelstier Fiskeri Golf Ridning Legeplads Sejlads / Udlejning Scuba Dykning Skøjteløb, Skøjteløb, Downhill Tennis Vandski
Lufthavn
Dubai / DXB 19 Miles / 31 KM

Tjek ind / ud
Fredag ​​lørdagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

Vi elskede vores lejlighed på Royal Bonnington! Personalet er fantastisk venligt og altid villig til at hjælpe. Det er en 2 soveværelse lejlighed med 2 badeværelser. Et ensuite med soveværelse. Køkkenet har alt hvad du behøver. Der er en vaskemaskine, opvaskemaskine, mikroovn, elkomfur, køleskab / fryser. Siddemødet har sofaer, hvoraf den ene er en sovesofa. Lejligheden rengøres dagligt, erstatter håndklæder mv. Lejligheden ligger i gåafstand fra Marina Mall (10mins), metroen er 5mins gåtur. Området er omgivet af restauranter og takeaways, og hvert år øges det mere og mere. Swimmingpool området er dejligt, det er på 11th gulvet med en åben bar og solbadning områder. Der er restauranter på selve hotellet og roomservice.
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 588 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, den samlede fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Prisudstillingen leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.