Billede af Heritage Resorts - Matchroom Country Club, Spanien
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Heritage Resorts - Matchroom Country Club
Spanien


Til salg: £ 500 *
Resort: Heritage Resorts - Matchroom Country Club
Land: Spanien
Uge: 1 Flydende
Sæson: Standard Rød
Størrelse: 1 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Heritage Resorts på Matchroom, Urbanizacion Mijas Golf, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spanien

Forhør om denne ejendom
Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Danner del af Heritage Resorts'Unikke portefølje af luksus ferie og fritid destinationer, Matchroom Country Club kan findes i nærheden af ​​Fuengirola, Spanien, Kun fire miles fra stranden og tredive minutters kørsel fra Marbella. Rejse og fritid gruppe Ved at dette er et stadigt populært sted på Costa Del Sol, der er kendt for dets tilgængelighed med gode transportforbindelser via vej, tog og bus. Byen byder på en bred vifte af aktiviteter, der omfatter fem miles af sandstrande, tapasbarer, restauranter og en række golfbaner til den ivrige golfspiller.

De overvejer timeshare På Matchroom Country Club vil være glad for at vide, at udvej kommer med en klubhus atmosfære, der tilbyder levende underholdning i baren og restauranten hver uge. Feriestedet har to opvarmede swimmingpools tilbydes blandt subtropiske haver med udsigt over sin egen golfbane. Andre faciliteter omfatter et motionsrum, jacuzzi og fuld størrelse snookerbord.

Enhver interesseret i at købe timeshare På Matchroom Country Club finder du indkvartering bestående af et udvalg af studiolejligheder, lejligheder med 1, 2 og 3 soveværelser indrettede på en smagfuld måde og med en bred vifte af bekvemmeligheder som satellit-tv. Hver enhed har også et moderne køkken med egen opvaskemaskine.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Telefon (Alle enheder) Køkken (Alle enheder, Delvis / Fuld) Opvaskemaskine (Nogle Enheder) Mikrobølgeovn (Alle Enheder)
Resort faciliteter
Telefon (alle enheder), Køkken (Alle enheder, Delvis / Fuld), Opvaskemaskine (nogle enheder), Mikrobølgeovn (Alle enheder)
Nærliggende faciliteter
Strand (4.0 miles), Waterskiing (4.0 miles), Windsurfing (4.0 miles), Sejlsport (4.0 miles), Fiskeri (4.0 miles), Golf (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Casino (7.0 miles), Vaskeri (2.0 miles) Miles), medicinsk facilitet (3.0 miles)
Lufthavn
Malaga - 17.0miles / 27.0km

Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 550 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, samlet fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.