Billede af Sheraton Vistana Villages, Florida
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare solgt på
Sheraton Vistana Villages
Florida


Solgt: Pris ved ansøgning *
Resort: Sheraton Vistana Villages
Land: Florida
Uge: 2 Flydende
Sæson: Prime
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
12401 International Drive, Orlando, Florida, FL 32821, USA

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Sheraton Vistana Villages i Orlando, Florida: en imponerende timeshare Udvej på den sydlige ende af International Drive, hvor du vil finde en atmosfære af ro og fred. Denne udvej er perfekt til feriegæster, der ønsker at være tæt på verdens bedst elskede forlystelsesparker og attraktioner, men også nyde at komme væk i slutningen af ​​dagen til en oase af ro.

Vælg mellem en lejlighed med en eller to soveværelser til at huse din fest i et hjem væk fra hjemmet miljø, hvor du finder et uovertruffen serviceniveau og en bred vifte af faciliteter for at gøre dit ophold alt det, det kunne muligvis være. Dit fuldt udstyret køkken giver dig mulighed for at spare penge ved at lave mad i din lejlighed, som giver separate opholds- og spisestueområder og nyder dem på din afskærmet balkon, mens du tager den fantastiske udsigt.

Fire swimmingpools venter dig på dage, hvor du bliver på stedet, herunder et børns sprøjtepude ved hovedbassinet og et piratskibsbassin med vandrutschebaner. Andre faciliteter på stedet omfatter tennis, fitnesscenter og bar ved poolen. For en tropisk ferie med en afsondret stemning, Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere tilbyder Sheraton Vistana Villages.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Minikøkken / Fuldt), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Træningsudstyr (Udstyr til rådighed), Handicappede enhed, Elevator, Legeplads Område, Sauna, Snackbar, Svømmebassin, Tennis, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Konferencefaciliteter (5.0 miles), Golf (Nærliggende), Supermarked (Nærliggende), Frisør (2.0 miles), Live Underholdning (3.0 miles), Medicinsk Udstyr (6.0 miles), Indkøbsområde (1.0 miles)
Lufthavn
Orlando / MCO 16 Miles / 26 KM

Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 2568 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, den samlede fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Prisudstillingen leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.