Billede af Haven Court, Wales
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Haven Court
Wales


Til salg: £ 1,499 *
Feriested: Haven Court
Land: Wales
Uge: 40
Sæson: Høj
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Little Haven, Haverfordwest, Pembrokeshire, SA62 3UP, Wales

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

For en behagelig ferie tættere på hjemmet, er Haven Court et smart valg. Set i Haverfordwest nær Pembrokeshire kystlinjen i det sydlige Wales, denne samling af timeshare hytter tilbyder en unik tage på begrebet "udvej". Mere af en landsby end et hotel, er to- og tre-værelses hytter sat i landskabet. Der er ikke nogen udendørs svømmebassiner, men der er vindhugte bakker fuld af åben skønhed, og der er en venlig lokal pub for en viviserende pint af noget lækkert efter en vandretur.

For familier, der ønsker at tilbringe dage ud, er der en fantastisk strand tæt ved, hvor børnene kan bygge sandcastles, og de voksne kan læse bøger og lur i det blide solskin. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere især elsker dette aspekt til landsbyen, at atmosfæren er en af ​​afslapning og stille tid, snarere end udforskning og fester. Der er en række andre aktiviteter, fra fugleture til windsurfing, så det handler ikke kun om at holde stille. Og atmosfæren i Haven Court betyder, at familier og par kommer tilbage år efter år nyder deres lille skive Little Haven, så du er sikker på at føle dig godt tilpas i dit hjem væk fra hjemmet.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enhed)
Resort faciliteter
Vaskeri, Telefon,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (6.0 miles), Strand (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Casino (50.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (6.0 miles), Supermarked (2.0 miles), Ridning (1.0 miles), Live Entertainment (6.0 miles), Medical Facilities (1.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Squash (6.0 miles), Swimmingpool (6.0 miles), Tennis (6.0 miles), Vandski (2.0 miles)
Lufthavn
London Heathrow - (93 miles - 149 km)

Tjek ind / ud
(Uger) lørdagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 256 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, den samlede fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Prisudstillingen leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.