Foto af Tree Tops på Pocono Mountain Villas af Exploria Resorts
Foto af Tree Tops på Pocono Mountain Villas af Exploria Resorts
Foto af Tree Tops på Pocono Mountain Villas af Exploria Resorts
Foto af Tree Tops på Pocono Mountain Villas af Exploria Resorts
Foto af Tree Tops på Pocono Mountain Villas af Exploria Resorts

Adresse: 2157 River Road, Øst Stroudsburg, PA 18302, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.exploriaresorts.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Tree Tops hos Pocono Mountain Villas af Exploria Resorts? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


En tur til bjergene venter ejere, der vælger Tree Tops på Pocono Mountain Villas som deres ferie undslippe. Sæt i Poconos, dette timeshare udvej byder på en varm og hyggelig flugt fra hverdagen til din næste ferie. Med så meget at gøre i løbet af året, giver ingen andre Pocono resort så mange ekstra. Der tilbydes en venlig service, komfortable værelser med en lang række faciliteter og attraktioner i området.

Villas at Tree Tops er placeret i Bushkill, Pennsylvania. Omgivet af storslåede udsigter af golfbanen og venter på dig i den skovklædte tilbagetog i Pocono Mountains med mange aktiviteter at vælge imellem, herunder: nærhed til byens travle Philadelphia og New York City; Delaware Water Gap National Recreation Area; Crossings outlet shopping; NASCAR racing; museer; dyrebedrifter sne slanger og skiløb. Disse er blot et par af mulighederne for dig, hvilket gør dette til et stimulerende året rundt feriemål.

Sæsoninformation
Lav Mid Høj
16-Mar-2019 til 04-May-2019 09-Mar-2019 til 16-Mar-2019 05-Jan-2019 til 09-Mar-2019
  04-May-2019 til 25-May-2019 25-May-2019 til 05-Oct-2019
  05-Oct-2019 til 21-Dec-2019 21-Dec-2019 til 31-Dec-2019

Tree Tops på Pocono Mountain Villas af Exploria Resorts Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Opvaskemaskine (nogle enheder), Pejs - Enhed (nogle enheder), Køkken (Alle enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder), Vaskemaskine / Tørretumbler (nogle enheder),
Resort faciliteter
Børne s Pool, Konferencefaciliteter, Træningsudstyr, Spillehal, Golf (Udstyr til rådighed), Gym, Ridning, Sø, Vaskeri, Live Underholdning, Legeplads Område, Restaurant, Sauna, Snackbar, Swimmingpool (Indendørs / Udendørs), Tennis (Udstyr til rådighed), Whirlpool / boblebad,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (5.0 miles), Sejlsport (Nærliggende), Downhill Skiing (3.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Medicinsk Udstyr (8.0 miles), Indkøbsområde (Nærliggende)
Lufthavn
Allentown - (45 miles - 72 km)
Tjek ind / ud
Torsdag, lørdag, søndag

Køb Tree Tops på Pocono Mountain Villas af Exploria Resorts timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Tree Tops på Pocono Mountain Villas ved Exploria Resorts, før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Tree Tops på Pocono Mountain Villas ved Exploria Resorts, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Tree Tops på Pocono Mountain Villas ved Exploria Resorts

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Tree Tops på Pocono Mountain Villas by Exploria Resorts ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Tree Tops på Pocono Mountain Villas ved Exploria Resorts.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Tree Tops på Pocono Mountain Villas ved Exploria Resorts kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.