Foto af WorldMark Discovery Bay
Foto af WorldMark Discovery Bay
Foto af WorldMark Discovery Bay
Foto af WorldMark Discovery Bay
Foto af WorldMark Discovery Bay

Adresse: 141 Orcas Drive, Port Townsend, WA, 98368, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.worldmarktheclub.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på WorldMark Discovery Bay? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


WorldMark Discovery Bay i Port Townsend, Washington er et sted for opsving. Når skemaer, møder og en overvældende mængde arbejde har forbrugt dig, a timeshare undslippe her frigør dig af det hele. Udvejets afslappende beliggenhed ved vandet med adgang til stranden er kun begyndelsen. Lad bjergene og havudsigtene roe dit sind. Tag længe afslappede vandreture, tag en langsom eftermiddag med te og crumpets, og tilbring mange timer hvalsafari i fred. Forbløffende, hvad ændrer tempoet og atmosfæren til dig. Det er helbredende og genoprettende, bare hvad du behøver for at komme tilbage på dine fødder.

WorldMark Discovery Bay faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Pejs - Enhed (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Strand, Bådsejlads, Fiskeri, Spillerum, Handicappede, Vaskeri, Legeplads Område, Swimmingpool (Indendørs), Tennis, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (15.0 miles), Casino (8.0 miles), Downhill Skiing (48.0 miles), Golf (10.0 miles), Supermarked (2.0 miles), Frisør (12.0 miles), Health Club (12.0 miles), Lake (5.0 miles) ), Live Entertainment (15.0 miles), Medicinsk faciliteter (15.0 miles), Restaurant (2.0 miles), Indkøbsområde (15.0 miles),
Lufthavn
Seattle - (104 miles - 167 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb WorldMark Discovery Bay timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej WorldMark Discovery Bay, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med WorldMark Discovery Bay, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på WorldMark Discovery Bay

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge WorldMark Discovery Bay ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med WorldMark Discovery Bay.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af WorldMark Discovery Bay kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.