Foto af Viva Vacation Club
Foto af Viva Vacation Club
Foto af Viva Vacation Club
Foto af Viva Vacation Club
Foto af Viva Vacation Club

Adresse: Club Viva, Edificio PH Plaza 2000, Calle 50, Rep. De Panama. Apartado 0816-01098, Panama
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: vivareresorts.club

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Viva Vacation Club


At Klub Viva, forstå hvor vigtigt timeshare ferie er, hvorfor de er dedikeret til at give deres medlemmer bekymringsfri luksusrejser.

Medlemmer kan rejse verden rundt i stil i en verden med uendelige muligheder, hvilket giver dig en bedre ferieoplevelse. Medlemmer kan vælge at bo på et af de eksotiske Viva-resorts eller rejse rundt i kloden. Der er også et væld af krydstogter, flyselskaber, biludlejning og underholdningsmuligheder.

Dine medlems fordele starter med personlig service og utrolige faciliteter:

 • Personlig ind- og udtjekning
 • Tidlig ind- og sen udtjekning (afhængig af tilgængelighed)
 • Eksklusive VIP-områder for kun medlemmer
 • Eksklusiv VIP Bar
 • VIP-siddepladser i alle buffetrestauranter
 • Privilegeret reservationsadgang til A-la-Carte-restauranter
 • Strandhåndklæder på værelset
 • Opgraderede toiletartikler
 • Eksklusive overnatningssteder
 • Wi-Fi inkluderet
 • Særlige faciliteter på værelset, såsom daglig fyldt og genopfyldt minibar, sikkerhedsboks
 • Medlemsrabatter på en række butikker, udflugter, spa og biludlejning på ejendommen

Der er mere end 5,000 resorts tilgængelige i mere end 100 lande, der tilbyder en verden af ​​rejsemuligheder. Der er ingen spørgsmål om fordelene ved et Club Viva-medlemskab.

Viva-medlems muligheder er ubegrænsede! Snow Ski adskillige berømte pister, deltag i en safari gennem hjertet af Serengeti, opdag nedenunder, deltag i lysfestivalen i en Disney Park eller et væld af fantastiske steder og aktiviteter over hele kloden. Club Viva-medlemskab er din portal til globale rejser.

Køber timeshare fra Viva Vacation Club

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Viva Vacation Club, før du køber

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være meget glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering hos Viva Vacation Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge udvej og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Viva Vacation Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Viva Vacation Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Viva Vacation Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Viva Vacation Club kan være sikker i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.