Billede af villaer på Fortune Place
Billede af villaer på Fortune Place
Billede af villaer på Fortune Place
Billede af villaer på Fortune Place
Billede af villaer på Fortune Place

Adresse: 1201 Simpson Road, Kissimmee, FL, 34744, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.dailymanagementresorts.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje i Villas at Fortune Place? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Florida: Sunshine State, hjemsted for flamingoer, krokodiller og Walt Disney World. Det er umuligt at være ulykkelig i denne sydlige stat, hvor temperaturen er lun hele året rundt. EN timeshare her vil du stå til gode, da der altid er mere at gøre og mere at se. Dette gælder især i Kissimmee, det mest bekvemme sted at bo for forlystelsesparker og andre sjove aktiviteter. Byen ligger ved bredden af ​​Lake Toho og Kissimmee Waterfront Park, et fantastisk sted at fiske, deltage i andre vandbaserede aktiviteter eller blot at slentre langs med at nyde naturen.

Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere elsker Villas at Fortune Place for dens afslappende atmosfære og familievenlige faciliteter. Der er to pools, en basketballbane, shuffleboard og tennisbaner; alt hvad du kan få brug for til aktiv hvile og afslapning. Hovedtrækket skal dog være nærheden til forlystelsesparkerne, og det er ikke kun Walt Disney World. Orlando Studios er lige rundt om hjørnet, og Legoland byder på en sjov forandring. Til de dage, der næsten er for varme, tilbyder Flamingo Waterpark Resort et fantastisk sted at køle ned. Med Villas at Fortune Place vil du være fuldstændig forkælet med valg.

Villaer på Fortune Place Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuldt), Vaskeri (Alle Enheder), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / Tørretumbler enheder),
Resort faciliteter
Træningsudstyr, Fiskeri (udstyr tilgængeligt), Handicap-enhed, Legeplads, Svømmebassin, Tennis (udstyr tilgængeligt), Spabad/boblebad,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (7.0 km), sejlads (5.0 km), golf (1.0 km), købmand (i nærheden), Ridning (15.0 km), sø (5.0 km), medicinske faciliteter (2.0 km), restaurant (2.0 km) ,
Lufthavn
Orlando International - (12 miles - 19 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb af villaer på Fortune Place timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej villaer på Fortune Place før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Villas at Fortune Place, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Villas at Fortune Place

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge villaer på Fortune Place ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Villas at Fortune Place.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Villas at Fortune Place kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.