Foto af Tresco
Foto af Tresco
Foto af Tresco
Foto af Tresco
Foto af Tresco

Adresse: Tresco Estate, Isles of Scilly, Cornwall, England, TR24 0QQ
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.tresco.co.uk

Interesseret i ejendomme til salg og udlejning på Tresco? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Tresco tilbyder næsten et varmt Gulf Stream-klima med næsten 4 km beskyttede bugter, sølvsand, huler, subtropiske planter og ødelagte slotte. De ombyggede hytter ligger i strand og landlige omgivelser. Alle timeshare enhederne har fuldt udstyret køkken, og nogle har pejse.

Øen ligger 30 miles fra Land's End, hvor delfiner og sæler ofte opdages der leges i havet. Biler er forbudt på denne eksklusive private subtropiske ø, og skarer er lave. Du er fri til at slappe af og genoplade med bare lyden af ​​fuglesang.

Tresco faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Pejs - Enhed (Some Units), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Strand, Sejlads, Fiskeri, Tøjvask, Sauna, Swimmingpool, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Supermarked (i nærheden), Medicinske faciliteter (1.0 miles), Restaurant (i nærheden),
Lufthavn
Penzance - (31 km - 49 km)
Tjek ind / ud
Torsdag, fredag, mandag, tirsdag, onsdag

Køb af Tresco timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Tresco inden du køber

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være meget glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Tresco, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge udvej og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Tresco

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Tresco-ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Tresco.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Tresco kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.