Billede af Sheraton Flex Vacation Plan
Billede af Sheraton Flex Vacation Plan
Billede af Sheraton Flex Vacation Plan
Billede af Sheraton Flex Vacation Plan
Billede af Sheraton Flex Vacation Plan

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.vistana.com/sheraton-flex

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje hos Sheraton Flex Vacation Plan


Vistana Signature Experiences har forvandlet sig timeshare ferie med fleksibiliteten af ​​syv destinationer og ni karakteristiske resorts.

Sheraton Flex Vacation Plan er et pointejerskab, der giver medlemmer fordelen af ​​prioriterede bookinger 12 måneder i forvejen, fleksibilitet til at vælge boligstørrelse, tidspunkt på året og antal overnatninger uden at være forpligtet til en fast lejlighed og tid.

Destinationer omfatter Orlando, Florida, Myrtle Beach, South Carolina, Scottsdale, Arizona, Steamboat Springs, Colorado, Jensen Beach, Florida, Avon, Colorado og Kauai, Hawaii.

Feriesteder:
Sheraton Vistana Villages
Sheraton Vistana Resort
Sheraton Broadway Plantation
Sheraton Desert Oasis
Sheraton Steamboat Resort-villaer
Vistana Beach Club
Sheraton Mountain Vista
Sheraton Lakeside Terrace villaer ved Mountain Vista
Sheraton Kauai Resort Villas

Køb af Sheraton Flex Vacation Plan timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Sheraton Flex Vacation Plan, før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Sheraton Flex Vacation Plan, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Sheraton Flex Vacation Plan

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Sheraton Flex Vacation Plan ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Sheraton Flex Vacation Plan.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Sheraton Flex Vacation Plan kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.