Billede af Sharm Sunshine Resort
Billede af Sharm Sunshine Resort
Billede af Sharm Sunshine Resort
Billede af Sharm Sunshine Resort
Billede af Sharm Sunshine Resort

Adresse: Nemaa Bay, Sharm el-Sheikh
Sydsinai, EGYPT
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Sharm Sunshine Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Sharm Sunshine Resort til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Sharm Sunshine Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), køkken (alle enheder, delvist),
Resort faciliteter
Børnepasning, børnebassin, spillerum, købmand, vaskeri, levende underholdning, legepladsområde, restaurant, snackbar, swimmingpool, telefon, tennis,
Nærliggende faciliteter
Strand (Nærliggende), Medicinsk Faciliteter (Nærliggende),
Lufthavn
Sharm el-Sheikh International - (2 miles - 3 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Nyd et hjem hjemmefravær på Sharm Sunshine Resort

Når du køber timeshare på ejendomme som Sharm Sunshine Resort, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik og fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Sharm Sunshine Resort, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Sharm Sunshine Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Sharm Sunshine Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Sharm Sunshine Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Sharm Sunshine Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Sharm Sunshine Resort kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.