Billede af Sapphire Beach Club
Billede af Sapphire Beach Club
Billede af Sapphire Beach Club
Billede af Sapphire Beach Club
Billede af Sapphire Beach Club
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.sbcwi.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Sapphire Beach Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Caribien er præcis, hvordan du forestiller dig det: smukke hvide sandstrande, glitrende klare blå vand, svajende palmer, kokosnødder til at slukke og den tilbagestående atmosfære i en region, hvor ingen har brug for at skynde sig. timeshare På Sapphire Beach Club er et bemærkelsesværdigt eksempel på, hvad der gør St Maarten stor, med fremragende wining og spisestue lige der på stedet. Kitt dine smagsløg med alle de utrolige muligheder, der tilbydes, og du bliver aldrig nødt til at spise det samme to gange (medmindre du vil). Drikkevarer må heller ikke gå glip af, da en kølig cocktail er en forfriskende tilskud til enhver eftermiddag tilbragte afslappende på stranden eller ved poolen.

Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere ved, at du vil elske Cupecoy, men måske er det bedst at forlade børnene hjemme, når de besøger denne strand. Kendt for sin djævel-måske-pleje holdning til tøj, er dette stranden at besøge, hvis du vil tage en tur på den vilde side. Der er masser af andre muligheder i nærheden af ​​Sapphire Beach Club, selvfølgelig, hvis du føler det tøj-valgfrie aspekt af dette område er lidt for meget at 'bar'! Tag dig tid til at slappe af, slappe af og lade stresset i det normale liv glide væk, for i Caribien handler alt om fornøjelse. Et besøg på denne ø er en godbid, du vil give dig selv igen og igen.

Sapphire Beach Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (nogle enheder), Opvaskemaskine (nogle enheder), Køkken (Alle enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Børnebassin, Træningsudstyr, Supermarked, Frisør, Vaskeri, Elevator, Liveunderholdning, Restaurant, Snackbar, Svømmebassin, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Bådsejlads (Nærliggende), Kasino (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Hundeklub (Nærliggende), Ridning (5.0 miles), Medicinsk Udstyr (1.0 miles), Dykning (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende), Tennis ), Vandski (i nærheden), vindsurfing (i nærheden)
Lufthavn
Prinsesse Juliana - (3 miles - 4 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag, søndag

Køb Sapphire Beach Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Sapphire Beach Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Sapphire Beach Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Sapphire Beach Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Sapphire Beach Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Sapphire Beach Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Sapphire Beach Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge indbetalt på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.