Billede af Royal Oasis Club på Benal Beach
Billede af Royal Oasis Club på Benal Beach
Billede af Royal Oasis Club på Benal Beach
Billede af Royal Oasis Club på Benal Beach
Billede af Royal Oasis Club på Benal Beach

Adresse: Avenida Garcia Lorca Nr. 8, Urb. Pueblo Quinta, fase 2, 29630, Benalmadena Costa, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresorts.com/Royal-Oasis-Club-at-Benal-Beach

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Royal Oasis Club på Benal Beach? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Den bedste af Malaga, Spanien er fuldt ud på show på Royal Oasis Club på Benal Beach. Denne destination i andalusisk stil er kun to hundrede meter fra stranden, med nem adgang til den blændende havn og den historiske gamle bydel. Seværdigheder som Tivoli World Theme Park og Mariposario de Benalmadena Butterfly Park er også i nærheden.

Endvidere behandler Royal Oasis Clubs faciliteter på Benal Beach gæsterne til en uforglemmelig solskin. Slap af og opdatér i det massive udendørs svømmebassin med separate swimmingpools og lavt vand for børn, liggestole og en poolbar. Find stille tid i de velplejede haver og klubhus. Forkæl dig med lækre kropsmassage og behandlinger i spa, sauna og dampbad. En bar og restaurant opfylder også madbehov.

Endelig tilbydes de store indrettede og smagfuldt indrettede værelser stor komfort. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere især som studios og en-og to-værelses lejligheder med balkon åbning til panorama eller havudsigt. Faciliteter fælles for alle tilbagelænet og moderne timeshare Der er aircondition, Wi-Fi, et komplet køkken, opholdsstue med fladskærms-tv, dvd-afspiller og iPod-dock og fuldt udstyret badeværelse.

Royal Oasis Club ved Benal Beach Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Telefon (Alle enheder) Køkken (Alle enheder, Delvis / Minikitchen / Fuldt) Aircondition (Alle enheder) Mikrobølgeovn (Alle enheder)
Resort faciliteter
Pool (indendørs / udendørs) Squash Træningsudstyr Health Club Sauna Whirlpool / Hot Tub Live underholdning Handicappet tilgængeligt Elevator Biludlejning Dagligvarebutik Tøjvask Restaurant Shopping
Nærliggende faciliteter
Strand (i nærheden) Vandski (i nærheden) Windsurfing (i nærheden) Sø (50.0 km) Sejlads (i nærheden) Fiskeri (i nærheden) Golf (1.0 miles) Tennis (i nærheden) Ridning (1.0 km) Casino (1.0 km) Medicinsk facilitet (i nærheden)
Lufthavn
Malaga - 8.0 miles / 12.0 km
Tjek ind / ud
Lørdag Søndag

Køb Royal Oasis Club ved Benal Beach timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Royal Oasis Club på Benal Beach, før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Royal Oasis Club på Benal Beach, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Royal Oasis Club på Benal Beach

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Royal Oasis Club på Benal Beach ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Royal Oasis Club på Benal Beach.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Royal Oasis Club på Benal Beach kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.