Billede af Royal Oasis ved Benal Beach
Billede af Royal Oasis ved Benal Beach
Billede af Royal Oasis ved Benal Beach
Billede af Royal Oasis ved Benal Beach
Billede af Royal Oasis ved Benal Beach

Adresse: Avenida Garcia Lorca Nr. 8, Urb. Pueblo Quinta, fase 2, 29630, Benalmadena Costa, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresorts.com/Royal-Oasis-Club-at-Benal-Beach

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Royal Oasis Club ved Benal Beach


Den bedste af Malaga, Spanien er fuldt ud på show på Royal Oasis Club på Benal Beach. Denne destination i andalusisk stil er kun to hundrede meter fra stranden, med nem adgang til den blændende havn og den historiske gamle bydel. Seværdigheder som Tivoli World Theme Park og Mariposario de Benalmadena Butterfly Park er også i nærheden.

Endvidere behandler Royal Oasis Clubs faciliteter på Benal Beach gæsterne til en uforglemmelig solskin. Slap af og opdatér i det massive udendørs svømmebassin med separate swimmingpools og lavt vand for børn, liggestole og en poolbar. Find stille tid i de velplejede haver og klubhus. Forkæl dig med lækre kropsmassage og behandlinger i spa, sauna og dampbad. En bar og restaurant opfylder også madbehov.

Endelig tilbydes de store indrettede og smagfuldt indrettede værelser stor komfort. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere især som studios og en-og to-værelses lejligheder med balkon åbning til panorama eller havudsigt. Faciliteter fælles for alle tilbagelænet og moderne timeshare Der er aircondition, Wi-Fi, et komplet køkken, opholdsstue med fladskærms-tv, dvd-afspiller og iPod-dock og fuldt udstyret badeværelse.

Royal Oasis ved Benal Beach Facilities

Enhedsfaciliteter
Telefon (Alle enheder) Køkken (Alle enheder, Delvis / Minikitchen / Fuldt) Aircondition (Alle enheder) Mikrobølgeovn (Alle enheder)
Resort faciliteter
Pool (indendørs / udendørs) Squash Træningsudstyr Health Club Sauna Whirlpool / Hot Tub Live underholdning Handicappet tilgængeligt Elevator Biludlejning Dagligvarebutik Tøjvask Restaurant Shopping
Nærliggende faciliteter
Strand (i nærheden) Vandski (i nærheden) Windsurfing (i nærheden) Sø (50.0 km) Sejlads (i nærheden) Fiskeri (i nærheden) Golf (1.0 miles) Tennis (i nærheden) Ridning (1.0 km) Casino (1.0 km) Medicinsk facilitet (i nærheden)
Lufthavn
Malaga - 8.0 miles / 12.0 km
Tjek ind / ud
Lørdag Søndag

Køber Royal Oasis på Benal Beach timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Royal Oasis på Benal Beach før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Royal Oasis på Benal Beach, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Royal Oasis ved Benal Beach

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Royal Oasis på Benal Beach ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Royal Oasis på Benal Beach.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Royal Oasis på Benal Beach kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.