Billede af Residenza Chrysalis Bay
Billede af Residenza Chrysalis Bay
Billede af Residenza Chrysalis Bay
Billede af Residenza Chrysalis Bay
Billede af Residenza Chrysalis Bay

Adresse: Localita Piccolo Pevero, Arzachena, (SS), ITALIEN
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.chrysalisbay.it

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Residenza Chrysalis Bay? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Sardinien er en godbid for alle sanser. Italien er kendt for sin utrolige mad, hvor alt fra friske pizzaer til gnocchi til minestrone er på tilbud, men Sardinien har sine egne delikatesser, der er værd at besøge. Øen er kendt for sine tilbud fra havet, hvor frisk delikat fisk og andre fisk og skaldyr er kogt forsigtigt for at få mest muligt ud af hver smag. EN timeshare i Sardinien er en god mulighed for foodie, der gerne vil fortsætte med at opdage fantastiske nye retter i de kommende år.

Temperaturerne er gunstige hele året rundt, og med indbydende strande at slappe af og blide bakker for at gå over, er det et vidunderligt sted at besøge i hver sæson. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker forskellene mellem vinter og sommer, ændringen i luftens kvalitet såvel som lyset. Residenza Chrysalis Bay ligger lige ved siden af ​​stranden med en fantastisk udsigt og med balkoner at sidde på, når du har en velsmagende drink i hånden og ønsker at se verden gå forbi.

For skønhed hele året rundt, endeløse stier til at udforske og krystalklart vand og mad, der kildeser smagsløgene, er Residenza Chrysalis Bay en fantastisk ferieinvestering, en fantastisk måde at tilbringe hver ferie.

Residenza Chrysalis Bay Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Opvaskemaskine (nogle enheder), Køkken (Alle enheder, Delvis), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Børnepasning, spillerum, købmand, vaskeri, restaurant, snackbar,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (1.0 miles), Strand (Nærliggende), Bådsejlads (1.0 miles), Træningsudstyr (1.0 miles), Golf (4.0 miles), Live Underholdning (1.0 miles), Medicinsk faciliteter (1.0 miles), Squash (1.0 miles) , Tennis (1.0 miles), Wind Surfing (Nærliggende)
Lufthavn
Olbia - (19 miles - 30 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Residenza Chrysalis Bay timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Residenza Chrysalis Bay, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Residenza Chrysalis Bay, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Residenza Chrysalis Bay

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Residenza Chrysalis Bay. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Residenza Chrysalis Bay.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Residenza Chrysalis Bay kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.