Billede af Residenza Casa Vuotto
Billede af Residenza Casa Vuotto
Billede af Residenza Casa Vuotto
Billede af Residenza Casa Vuotto
Billede af Residenza Casa Vuotto

Adresse: Via Occhio Marino 7, Capri, (NA), ITALIEN
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.houseweb.it/

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Residenza Casa Vuotto? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Residenza Casa Vuotto til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Residenza Casa Vuotto faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), køkken (alle enheder, delvist),
Resort faciliteter
Øvelsesudstyr, Vaskeri, Restaurant, Snackbar,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Bådsejlads (Nærliggende), Børnebassin (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Spillerum (Nærliggende), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Levende Underholdning (Nærliggende), Medicinsk Indretning , Legepladsområde (Nærliggende), Dykning (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende), Spa (2.0 miles), Svømmebassin (Nærliggende), Telefon (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing I nærheden),
Lufthavn
Napoli - (9 miles - 14 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Nyd et hjem hjemmefra erfaring på Residenza Casa Vuotto

Når du køber timeshare på ejendomme som Residenza Casa Vuotto, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Residenza Casa Vuotto, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Residenza Casa Vuotto, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Residenza Casa Vuotto

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Residenza Casa Vuotto ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Residenza Casa Vuotto.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Residenza Casa Vuotto kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.