Foto af Realty Access
Foto af Realty Access
Foto af Realty Access
Foto af Realty Access
Foto af Realty Access

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.realtyaccess.global

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Realty Access


Realty Access tilbyder sine medlemmer adgang til sin portefølje af kvalitetsindkvartering over hele verden på bekostning af et par helligdage. Med Realty Access Vacation Club Membership kan medlemmer investere så lidt eller så meget som de vælger i deres fritidsejendomme, så medlemmerne kan deltage i salgsprovenuet af deres andel i ejendommen.

Rejse og fritid gruppe Tror Realty Access tilbyder sine medlemmer chancen for gode ferier, så medlemmerne kan bestille uger til et fast, diskonteret medlemsafgift. Ud over denne Realty Access giver medlemmerne mulighed for at udleje ubrugte uger til tredjeparter, der giver medlemmer, deres venner og familier mulighed for at få det bedste ud af deres Vacation Club Membership.

Realty Accesss portefølje af luksus resorts omfatter resorts i Spanien, Kina, Thailand, USA og Tyskland. Med Realty Access medlemmerne drager fordel af deres mission for at give medlemmerne eksklusiv adgang til deres portefølje af luksus resorts, hvilket betyder, at de kan levere en høj standard af ejendomme og tjenester, der ellers ikke ville være mulige og direkte adgang til deres udvikling.

Medlemmer kan virkelig overveje at investere i Realty Access Vacation Membership for at være en investering, som de lover at dele enhver anerkendelse af ejere deler med dem om eventuel salg af investeringen.

Realty Access tilbyder også medlemmer tilknytning til Dial en Exchange (DAE), der giver dem adgang til over 2,000 resorts verden over. Medlemmer kan bestille adgang til alle tilgængelige Ring en Exchange uger ved at ringe til deres reservationscenter. Dial en Exchange tilbyder sine medlemmer helligdage til stærkt nedsatte priser plus tillægsgebyrer ved reservation.

Buying Realty Access timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Realty Access før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Realty Access, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg ved Realty Access

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af fast ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Realty Access.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Realty Access kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.