Billede af Ramada Fractional Ownership Paradise
Billede af Ramada Fractional Ownership Paradise
Billede af Ramada Fractional Ownership Paradise
Billede af Ramada Fractional Ownership Paradise
Billede af Ramada Fractional Ownership Paradise

Adresse: Paradise Club, Calle Galicien Antal 6, Torviscas Alto, Adeje, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clublacosta.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Ramada Fractional Ownership Paradise? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En stor flugt til paradiset er præcis det, du får med Fraktioneret ejerskab på Ramada Residences Paradise. Tag en uge fri fra din hverdag, og find dig selv fortryllet af charmen og tillokkelsen ved dette feriested af høj standard i Tenerife, Spansk vin - kendt af de lokale beboere som Eternal Spring. Uanset hvilken tid på året du går, får du opleve godt vejr i en fantastisk beliggenhed, der lader til, at den blev lavet specielt til din ferie. Tilbring dine dage ved den opvarmede pool med fri form, liggende i boblebadet, opretholde din rutine i fitnesscentret og nyde udsigten til La Gomera fra din solnedglede balkon.

Denne del af ejerskabet er knyttet til Ramada Residences pointprogram, som giver dig fleksibiliteten til at rejse rundt i hele verden gennem Ramada Residences portefølje af feriesteder.

Rummelige lejligheder er fuldt udstyrede med alt hvad du behøver, hvis du vil lave dine egne måltider, eller du kan spise i stil på hotellets restauranter. Tag en tur til Tiede National Park for at udforske månelandskabet. Slap af om aftenen med en cocktail. Brøk ejerskab På dette vidunderlige feriested vil du give år efter år med gode minder, så til din næste ferieinvestering, Rejse og fritid gruppe Anbefaler at overveje Fraktioneret ejerskab på Ramada Residences Paradise.

Ramada Fractional Ownership Paradise Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder)
Resort faciliteter
Børne s Pool, Supermarked, Vaskeri, Elevator, Live Underholdning, Restaurant, Snackbar, Swimmingpool, Whirlpool / Hot Tub
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (5.0 miles), Strand (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Træningsudstyr (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Fitness Club (Nærliggende), Medicinsk Udstyr (1.0 miles) I nærheden), Tennis (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing (Nærliggende)
Lufthavn
Reina Sofia
Tjek ind / ud
Fredag ​​tirsdag

Køb Ramada Fractional Ownership Paradise timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Ramada Fractional Ownership Paradise før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Ramada Fractional Ownership Paradise, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Ramada Fractional Ownership Paradise

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Ramada Fractional Ownership Paradise ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Ramada Fractional Ownership Paradise.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Ramada Fractional Ownership Paradise kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.