Billede af Ramada Fractional Ownership Marina Park
Billede af Ramada Fractional Ownership Marina Park
Billede af Ramada Fractional Ownership Marina Park
Billede af Ramada Fractional Ownership Marina Park
Billede af Ramada Fractional Ownership Marina Park

Adresse: CLC Marina Park, Ctra. de Cádiz km 206, 29649 Mijas Costa, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clcworld.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Ramada Fractional Ownership Marina Park? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Uanset om du køber uden for skoleferier for en fredelig ferie eller i højsæsonen for en spændende og spændende atmosfære, Fraktioneret ejerskab med Ramada Hotel and Suites Marina Park er noget helt særligt. Beliggende nær Fuengirola, Spanien, Udvej tilbyder en endeløs mængde aktiviteter, der passer til alle aldre, hvilket betyder at ingen i din fest vil finde sig i en løs ende - selvom du bare slapper af på en af ​​de mange solseng ved poolen! Uanset hvad du foretrækker at gøre på ferie, kan både beliggenheden og udvej helt imødekomme. Din bløde lejlighed vil indeholde enten et delvis eller fuldt udstyret køkken, hvilket sikrer, at hvis du gerne vil tilbringe en hyggelig nat indendørs med et hjemmelavet måltid, er alt til hånden.

Nyd solen i løbet af dagen og det spændende humør om aftenen ved at gå ud til en af ​​de mange gode barer eller restauranter i det omkringliggende område. Nyd udsigten over det mousserende Middelhavet og de majestætiske Sierra Nevada-bjerge lige fra din altan eller terrasse. Slap af med onsite faciliteter som boblebad og opvarmet pool. Rejse og fritid gruppe præsenterer Ramada Hotel and Suites Marina Park: Fraktioneret ejerskab At nyde og huske.

Køb Ramada Fractional Ownership Marina Park timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Ramada Fractional Ownership Marina Park, før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Ramada Fractional Ownership Marina Park, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Ramada Fractional Ownership Marina Park

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Ramada Fractional Ownership Marina Park ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Ramada Fractional Ownership Marina Park.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Ramada Fractional Ownership Marina Park kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.