Billede af Ramada Fractional Ownership Marina del Rey
Billede af Ramada Fractional Ownership Marina del Rey
Billede af Ramada Fractional Ownership Marina del Rey
Billede af Ramada Fractional Ownership Marina del Rey
Billede af Ramada Fractional Ownership Marina del Rey

Adresse: Marina del Rey, Ctra. de Cádiz km 206, 29649 Mijas Costa, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clublacosta.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Ramada Fractional Ownership Marina del Rey? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Marina del Ray kan findes mellem Benalmadena Costa og Marbella på Costa Del Sol i Spansk vin. Feriestedet har en høj beliggenhed med uforstyrret udsigt over Middelhavet og fjerne bjergkæder. Rejse og fritid gruppe Mener, at på grund af kystbyer Fuengirola, Marbella og Malaga kun er en kort køretur væk folk interesseret i Fraktioneret ejerskab På Marina del Ray skal du kunne finde gode shoppingmuligheder, et spændende natteliv samt masser af sports- og fritidsaktiviteter, herunder mange golfbaner at vælge imellem.

Enhver interesseret i Fraktioneret ejerskab på Ramada Residence Marina del Rey finder lejlighederne beliggende i et villakompleks med traditionelt andalusisk design med udsigt over havet og Sohail Slot i Fuengirola. Lejlighederne på dette resort har aircondition; kommer i en række studiolejligheder, et-, to- og treværelsesenheder med komfortable møbler og en række faciliteter, herunder fuldt udstyrede tekøkkener.

Faciliteterne på Ramada Residence Marina del Rey omfatter private haver og to kompakte pools, der gør det perfekte sted til en rolig ferie fyldt med solbadning og afslapning. Aktiviteterne på dette resort omfatter tennis, ridning og bowls. Der er også over fyrre golfbaner i nærheden, masser af sandstrande og vandsport, så gæsterne bør altid finde noget at lave.

Ramada Fractional Ownership Marina del Rey-faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (nogle enheder), Køkken (Alle enheder, Fuldt), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder)
Resort faciliteter
Fitnesscenter, Gavebutik eller aviskiosk, Hæveautomat / bank, Spa, Spa: Massage, Natklub, Svømmebassin, Billard eller poolbord, På stedet - Swimmingpool - Antal pools: 2
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (Nærliggende), Strand (Nærliggende), Kasino (9.0 miles), Børnepasning (Nærliggende), Børnebassin (Nærliggende), Øvelsesudstyr (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Legerum (Nærliggende), Golf (2.0 Km), dagligvarebutik (i nærheden), levende underholdning i nærheden, medicinsk udstyr (i nærheden), legepladsområde (i nærheden), restaurant i nærheden, snackbar (i nærheden), tennis i nærheden, vandski (2.0 miles) Wind Surfing (2.0 miles)
Lufthavn
Malaga, 17 miles
Tjek ind / ud
Lørdag Søndag

Køb af Ramada Fractional Ownership Marina del Rey timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Ramada Fractional Ownership Marina del Rey, før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Ramada Fractional Ownership Marina del Rey, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Ramada Fractional Ownership Marina del Rey

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Ramada Fractional Ownership Marina del Rey ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Ramada Fractional Ownership Marina del Rey.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Ramada Fractional Ownership Marina del Rey kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.