Billede af Puerto Anfi
Billede af Puerto Anfi
Billede af Puerto Anfi
Billede af Puerto Anfi
Billede af Puerto Anfi

Adresse: Barranco de la Verga, Arguineguin, Gran Canaria, De Kanariske Øer, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.anfi.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning i Puerto Anfi


Beliggende på den sydvestlige kyst af Gran Canaria På De Kanariske Øer Rejse og fritid gruppe Er glad for at præsentere Club Puerto Anfi, som har en vidunderlig udsigt over Anfi's hjerteformede ø, marina og havet. Det her timeshare Udvej tilbyder en bred vifte af sports-, spil og fritidsfaciliteter for at holde hele familien underholdt.

På grund af sin nærhed til marinaen kan du også finde en bred vifte af lokale vandaktiviteter som en dagsudflugt på en yacht, fiskeri ekspeditioner for hele familien, en dolphin spotting krydstogt og dykning lige uden for døren.

Club Puerto Anfi byder på en række aktiviteter og underholdning som Maroa Club de Mar strandklubben, der ligger ved havnen eller en række barer og restauranter, der findes i hovedanlægget Anfi Plaza. I nærheden finder du fiskerbyen Arguineguin, der er hjemsted for adskillige barer og restauranter, der er populære blandt turister og lokale såvel som mange restauranter med speciale i fersk fisk fanget samme dag.

Byen Arguineguin tilbyder også gode transportforbindelser med færgetjeneste til nærliggende Puerto Rico de Gran Canaria og Puerto de Mogan. Der er også en offentlig busforbindelse undervejs til andre byer på øen, så du vil altid finde masser at gøre, når du besøger din timeshare.

Lejlighederne byder på en rummelig balkon, der fanger morgensolen med fantastisk udsigt over havet, og lejlighederne selv leveres med 1, 2 eller 3 værelser, der tilbyder alle de faciliteter, man kan forvente af et femstjernet feriested.

Puerto Anfi faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuldt), Vaskeri (Alle Enheder), Elevator (Enhed), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler (Alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Sejlsport, Børnebassin, Supermarked, Frisør, Gym, Elevator, Liveunderholdning, Restaurant, Dykning, Indkøbsområde, Snackbar, Svømmebassin, Vandski, Windsurfing
Nærliggende faciliteter
Casino (12.0 miles), børnepasning (Nærliggende), Golf (7.0 miles), Ridning (11.0 miles), Medicinsk faciliteter (2.0 miles), Squash (3.0 miles)
Lufthavn
Las Palmas - (29 miles - 46 km)
Tjek ind / ud
Lørdag, mandag

Køb Puerto Anfi timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Puerto Anfi, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Puerto Anfi, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Puerto Anfi

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Puerto Anfi ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Puerto Anfi.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Puerto Anfi kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.