Billede af Pestana Grand Hotel
Billede af Pestana Grand Hotel
Billede af Pestana Grand Hotel
Billede af Pestana Grand Hotel
Billede af Pestana Grand Hotel

Adresse: Pestana Grand Hotel, Ponta da Cruz, Apartado 1, Funchal, 9000-103 Funchal, Madeira, Portugal
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.pestana.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Pestana Grand Hotel


Pestana Grand Hotel ligger i den sydlige del af Funchal, Madeira, og har fordelene ved et mildt middelhavsklima året rundt - herunder havtemperaturer fra 18C gennem forår og temperaturer mellem 24C og 26C i løbet af sommeren. Dette gør regionen et godt sted at eje timeshare.

Regionen Madeira er berømt for sin vin, god mad, rig historie, kultur og dets smukke landskaber. Øen er også populær for sine udendørs aktiviteter såsom vandreture, golf og dykning på grund af den store ægthed af arter med flere dykkerskoler tilgængelige i lokalområdet.

Pestana Grand Hotel selv tilbyder et venligt og indbydende miljø med en fantastisk udsigt over havet og de høje klipper Cabo Girao. Som en af ​​de sidste resterende oceanfront egenskaber langs kysten af ​​Funchal er det en rigtig skat. Rejse og fritid gruppe Timeshare-mæglere mener, at dette feriested er et godt valg, da det tilbyder en bred vifte af funktioner: et smukt fuld service spa med indendørs pool, omfattende udvalg af restauranter, barer og den største hotelpool på øen. Der er også en bred vifte af lokale restauranter plus to supermarkeder i nærheden.

Pestana Grand Hotel faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), køkken (alle enheder, del / minikøkken), mikrobølgeovn (alle enheder), telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Konferencefaciliteter, Fitnessrum, Spillehal, Frisør, Gym, Liveunderholdning, Restaurant, Sauna, Snackbar, Spa, Swimmingpool (Indendørs / udendørs), Spabad /
Nærliggende faciliteter
Fiskeri (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Medicinsk Faciliteter (Nærliggende), Squash (1.0 miles), Vandski (Nærliggende), Windsurfing
Lufthavn
Funchal / Santa Catarina - (16 miles - 25 km)
Tjek ind / ud
(Uger) mandag

Køb Pestana Grand Hotel timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Pestana Grand Hotel, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Pestana Grand Hotel, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Pestana Grand Hotel

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Pestana Grand Hotel. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Pestana Grand Hotel.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Pestana Grand Hotel kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.