Foto af Pestana Alvor Praia Luxury Collection
Foto af Pestana Alvor Praia Luxury Collection
Foto af Pestana Alvor Praia Luxury Collection
Foto af Pestana Alvor Praia Luxury Collection
Foto af Pestana Alvor Praia Luxury Collection

Adresse: Pestana Alvor Praia, Praia dos Tres Irmaos, 8501-904, Portimao, Portugal
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.pestanavacationclub.com/index.php/en/alg-resorts-en/luxury-collection-algarve-en

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Pestana Alvor Praia Luxury Collection? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Pestana Luxury Collection er et udvalg af studio, et soveværelse og to soveværelser timeshare lejligheder. Disse tilbyder en unik oplevelse for medlemmer af højeste kvalitet. Ejere kan flygte til deres egen private tilbagetog, der giver maksimal komfort og nydelse. Medlemmerne vil blive hilst velkommen med en venlig, personlig service, hvor alle dine behov skal overvåges.

Alvor Luxury Collection-lejlighederne ligger på grunden til Pestana Alvor Praia Hotel, lige ved den storslåede Tres Irmaos-strand, der giver nem adgang til strandrestauranter og gyldent sand. Faciliteter inkluderer indendørs pool, udendørs pool, helseklub, fitnesscenter, tyrkisk bad, sauna, frisørsalon, wellness-center med behandlingsrum og to restauranter og barer. Pestana Alto Golf er 1km væk for golf entusiaster og et tenniscenter med 2 alle vejr tennisbaner og 7 lerbaner.

Havelejlighederne er også en del af Alvor Praia Luxury Collection og har de samme standarder, men er placeret i den anden ende af hotellet (på højre side af hotellet, hvis du står mod havet) med en fantastisk havudsigt og med udsigt over et smukt haveområde.

Køb Pestana Alvor Praia Luxury Collection timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Pestana Alvor Praia Luxury Collection før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Pestana Alvor Praia Luxury Collection, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Pestana Alvor Praia Luxury Collection

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Pestana Alvor Praia Luxury Collection. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Pestana Alvor Praia Luxury Collection.

Alle søger Sælge timeshare ved brug af Pestana Alvor Praia Luxury Collection kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.