Billede af Mount Amanzi
Billede af Mount Amanzi
Billede af Mount Amanzi
Billede af Mount Amanzi
Billede af Mount Amanzi
Ring for mere information: 01787 881111

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Mount Amanzi? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Med Magaliesberg-bjergene, der kigger over dig og Crocodile-floden, der sverger dig til at sove, giver Mount Amanzi dig en fornemmelse af at du er dybt i hjertet af en jungle i det maleriske Hartbeespoort, Sydafrika. Denne spil lodge ligger kun en kort køretur fra Johannesburg og Pretoria, og tæt på Hartbeespoort Dam og attraktioner, restauranter, golfbaner og butikker. Simpelthen forlader atmosfæren dig en med naturen. Overalt hvor du ser, er der grønt eller dyr at forundre sig på, især det blomstrende urbefolkede fugleliv. Et udvalg af aktiviteter fører dig yderligere udendørs, herunder spildrev, sikre vandreture, fiskeri og jagt.

Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere finder også de hundred og otteogtredive self-catering hytter med fem eller seks senge egnet til indstillingen. Hver charme med stråtag og mursten sammen med en braii facilitet. Disse timeshare Enheder er adskilt i tre lejre og har en åben planløsning med en lille stue og DSTV, komplet køkken, airconditionerede værelser og badeværelse. I mellemtiden er der sund mad på The Old Kitchen restaurant, og der er også tre svømmebassiner, et wellness-spa, fitnesscenter, oplyst tennisbaner, cricket og spillerum på Mount Amanzi for din ekstra fritid.

Mount Amanzi faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle enheder, Delvis / Fuld),
Resort faciliteter
Børn s Pool, Konferencefaciliteter, Fiskeri, Handicappede enhed, Vaskeri, Legeplads Område, Restaurant, Snackbar, Swimmingpool, Telefon, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Sejlads (2.0 miles), Golf (Nærliggende), Supermarked (12.0 miles), Frisør (12.0 miles), Sø (2.0 miles), Medicinsk faciliteter (3.0 miles), Vandski (2.0 miles), Windsurfing (2.0 miles) ,
Lufthavn
Johannesburg - (75 miles - 120 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Køb Mount Amanzi timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Mount Amanzi før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Mount Amanzi, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Mount Amanzi

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Mount Amanzi ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Mount Amanzi.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Mount Amanzi kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.